Web Analytics
Jump to content

Lage en "demo"


Guest DackA

Recommended Posts

Guest DackA

Hei, ved opptak på en musikkskole så bad de meg spille inn noe og sende det, men så lurer jeg fælt på, hva kan jeg spiller på no sånnt, alstå kun gitar, trenger virkelig noe jeg kan spille.

Kom med tips

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 39
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Oscar

Jeg har tenkt å spille Stairway to heaven, men hvis noen andre har noen forslag. så tar jeg gjerne imot dem.

Link to comment
Share on other sites

Guest DackA

Syns stairway to heaven blir ALT for standard, desidert hva 90 % kommer til å spille, tenkte på Little Wing, men syns også den blir veldig standard..

Link to comment
Share on other sites

Da en venn av meg kom inn på audition, ble han med ett spurt: "Skal du spille Nothing Else Matters?"

Little Wing synes jeg derimot ikke blir standart, så lenge du gjør noe mer ut av det enn bare å spille Little Wing. Tipser om Steve Lukather Versjon, Steen Skrydstrup sin på Overdrive 50 demo'en. SRV, Marius Müller. Du kan hente masse inspirasjon til å lage din egen solo over 3-5 runder. Müller spilte 7 før jeg mistet tellingen i et distrahert øyebikk :P

Ellers spilte jeg Erotomania på revysudition, og kom glatt inn. Har hørt om folk som har spilt denne på 3. klasse eksamen på elgitar, og fått 6...

Link to comment
Share on other sites

Guest DackA

Erotomania sliter jeg litt nok med å spille, DT er heller ikke min stil , ekke no god å spille den type musikk.

Link to comment
Share on other sites

Guest DackA

Likte ideen med medley veldig godt.

Men er fortsatt veldig blank på hva jeg skal spille!

Men genialt tips!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.