Web Analytics
Jump to content

Hondo II noe tess?


jealei
 Share

Recommended Posts

Jeg kom tilfeldigvis over denne gitaren når jeg surfa rundt på ebay

http://www.ebay.com/itm/1970s-Hondo-II-Lawsuit-LP-Style-Electric-Guitar-Made-in-Japan-Univox-Ibanez-/160882375340?pt=Guitar&hash=item2575563aac#shId

Og jeg synes den var utrolig nydelig, og koster omtrent ingenting, men spørsmålet er om hondo gitarene er noe særlig, jeg finner ikke noe spesielt om de på nettet, så lurte på om dere visste noe før jeg slår til

Link to comment
Share on other sites

Hondo II er betraktelig bedre enn Hondo I, ifølge informasjonen jeg fant når jeg snuste på en Hondo for en tid tilbake. Noe kvalitetsmerke er det nok ikke, men de dyrere variantene (som dette ser ut til å ha vært i utgangspunktet) skal visst ha vært helt ok. 400USD er jo ikke så mye, så det er ikke en enorm risiko akkurat. :)

Link to comment
Share on other sites

Nei, det skal ikke være lett..

Da ville jeg ha kikket på Burny eller Edwards. Vær forberedt på å gå noe opp i pris, men du får også en bedre gitar på kjøpet.

Men hvis korrekt openbook headstock er så viktig for deg, så er det vel bare å fyre på med en ekte vare? Det er vel også helt greie gitarer, og da er det ikke noen detaljer som er "feil".

Link to comment
Share on other sites

Brukte gode utgaver av LP kopier fra Burny, Edwards, Greco, Tokai etc. er blitt såpass hauset opp at du gjerne må betale like mye eller mer for de som f.eks. en brukt LP Studio. Men joda, de er stort sett bra gitarer.

Nå var vel i grunnen den Hondo-headstocken mye styggere enn en Epi-headstock. ;)

Link to comment
Share on other sites

http://www.finn.no/f...nnkode=37035093

den greco'en, der er den noe og samle på?

LP-kopier med bolt-on hals er sjelden noe å samle på. Når det er sagt har jeg hatt en Ibanez en gang med bolt-on som var en solid player men jeg vil alikevel ikke kalle det en samler. Jo nærmere en kommer originale specs (set neck, mahogny, lønnetopp, fret edge binding etc) jo mer å samle på.

Edited by germaniumkid
Link to comment
Share on other sites

Concker har et godt poeng. De nye Hagstrøm er relativt billige, men fortsatt helt ok. De er dog ikke helt "Les Paul" hvis det er et kriterium.

Når det gjelder disse japanske kopiene, må man bel helst over midten på '70 før de begynte å få dreisen på det. Som nevnt, er det bare å glemme disse modellene med bolt on hals. De var billige den gangen, og bolt on hals var ikke det eneste de sparte produksjonskostnader på.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.