Web Analytics
Jump to content

NGD! Schecter 7-strenger


Troll
 Share

Recommended Posts

Yes!! Etter en ukes tid med frakt fra USA til Oslo, og en uke i tollen i Oslo så ankom denne endelig Bergen idag!

Gitaren er en Schecter Hellraiser C-7 med en splittbar EMG707 i hals og EMG81-7 i bridge.

Den kom med ganske skittent gripebrett, det var merker etter en del fukt (florida) på mekanikken og strengene var gamle.

Etter en times tid med litt oppsett, rens, oljing og nye strenger spiller denne som en drøm!

Låter brutalt bra med vreng og cleans og gitaren ser ellers ut til å være i god stand.

Meget god resonans i lyden! Kommer kanskje fra den tykke halsen og solid mahogany kropp..

Absolutt verdt pengene! Lydklipp kommer snart.

Litt om gitaren:

- 26.6" skala! For bedre spenn i strengene, greit å ha på 7-strengere..

- TOM bridge, strings through body

- Noe tykk hals, men det er fort en vanesak

- EMG pickups

- Jumbo frets

- Mahogany hals og kropp

Mer her:

http://www.schecterg...raiser-C-7.aspx

IMAG0571.jpg

IMAG0574.jpg

IMAG0573.jpg

Åpne spoilertags for bilder :)

IMAG0562.jpg

IMAG0564.jpgIMAG0566.jpgIMAG0567.jpg

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Jeg foretrekker faktisk Blackjack'en.. Om jeg fikk sjangsen til å kjøpe Blackjack C-7 istedenfor Hellraiseren, så hadde muligens valgt BJ igjen.

Blackack ATX-serien er bare helt sinnsyk mtp pris, så jeg forventet ikke at Hellraiseren skulle være i nærheten av samme kvalitet-og lydmessig.

Men likevell så er Hellraiseren er en god gitar og den måler seg nesten opp mot Blackjack, så jeg beholder den med glede. Kvalitetsmessig, så tror jeg at de stiller likt.. Det er personlige preferanser som gjør at jeg liker BJ en smule bedre.

Grunnen til at jeg foretrekker Blackjack er pga den matte finishen som føles så ufattelig bra, og jeg foretrekker ebony-fingerbrett fremfor rosewood en smule mer. :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Takktakk! Mye for pengene ja, skal mye til for å matche kvalitet mtp prisen jeg ga for dem.. Samlet pris for begge er under 10k ;)

Oppdatert førstepost med noe bedre bilder.

Her er et bilde av selve mannen med samme gitar!

Jeff_Loomis.jpg

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Hehe, nå spør du litt vanskelig her!

Har lenge sikklet etter en Torero, og det blir muligens en slik på meg en dag. Men jeg har ikke hjerte til å bytte noen av Schecterene mine ennå :wub:

Men aldri si aldri, vi får se! Hadde jeg hatt en Torero, så hadde jeg heller ikke hatt hjerte til å bytte den ut. Mye kvalitet for pengene de der Toreroene, de også :)

Link to comment
Share on other sites

Hehe, nå spør du litt vanskelig her!

Har lenge sikklet etter en Torero, og det blir muligens en slik på meg en dag. Men jeg har ikke hjerte til å bytte noen av Schecterene mine ennå :wub:

Men aldri si aldri, vi får se! Hadde jeg hatt en Torero, så hadde jeg heller ikke hatt hjerte til å bytte den ut. Mye kvalitet for pengene de der Toreroene, de også :)

Hehe :) ufattelig mye gitar for pengene, ga 6 tusen for min, å den kan absolutt måle seg med mye dyrere gitarer :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.