Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

dolo

Medlem
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av dolo

  1. Har testet litt nå, uten å bli noe klokere. På vedlagt bilde har jeg nummerert slotene til preamp-rørene. Til å begynne med tok jeg ut alle preamp-rørene, satte i et rør i slot nr 2 og testet. Ingen støy, kun en svak brumming dersom jeg la øret inntil høyttaleren. Fortsatte med enda et rør i slot 3, samme resultat. Og det samme gjentok seg med rør i slot 4 og 5. Når jeg da satte rør i slot 1, var buzzen/støyen tilbake. Tok ut alle rørene igjen, utenom røret i slot 1. Fortsatt støy, men ikke like sterk. Byttet ut røret med et av de andre, samme resultat. Testet alle rørene i denne sloten, og hver gang var den samme støyen der. Det er altså ingenting støy med rør i slot 2, 3, 4 og 5, men i slot 1 blir det støy uansett. Jeg er ganske grønn når det kommer til det tekniske med forsterkere, så hva tror dere kan være feilen her? Og nei, jeg har ingen pedaler foran, og jeg har testet ampen i flere forskjellige hus med samme resultat.
  2. Hvordan ville du gått frem for å teste rørene? Har aldri gjort dette før.
  3. Hei! Jeg har en Peavey 6505+ 112 combo som støyer litt. Lurer egentlig bare på om dette er normalt, eller om det kan være noe galt med rørene eller noe? Den har to 6L6GC poweramp-rør, og fem 12AX7 preamp-rør. Buzzen justerer seg etter hvor mye gain jeg kjører på med, og blir svakere når ampen ikke mottar signal fra gitaren (har vanligvis en noise gate som fjerner støy fra gitaren, men ikke på videoen jeg har lagt ved). Noen som vet noe om dette? Er det noe jeg må leve med? https://www.dropbox.com/s/ed0zrxzwku5jzt8/IMG_0006.mov
  4. Er helt nødt til å varme opp for å kunne spille ordentlig. Så ja, det gjør jeg ganske så ofte.
  5. Litt dårlig formulert. Det er ikke gjengene, men sporet i mutteren som er slitt, altså tar ikke nøkkelen "tak" i truss rod'en.
  6. Hei. Jeg har en Schecter Hellraiser Deluxe med litt for mye krumming i halsen. Da jeg skal justere truss rod'en, virker det som om "sporet" i stanga er ødelagt, siden den eneste umbrako-nøkkelen jeg får til å passe nedi der, hverken får strammet eller slakket truss rod'en. Er den ødelagt, og hva kan jeg evt. gjøre med det?
  7. Sjekk ut denne da: http://www.youtube.com/watch?v=OyfpQtQB5p4
  8. Nydelig. Vurderer å kjøpe samme gitar. Kanskje ikke helt rett å sammenligne de to pga ulikt antall strenger, men hva synes du er best av Hellraiser og Blackjack? Vet ikke hvilken jeg skal velge.
  9. http://www.youtube.com/watch?v=__mMdkwEcpA Alltid like gøy med mobilkamera! Legg igjen en liten kommentar eller noe da! :-)
  10. Å sjekke opp i serienummer er vel det tryggeste.
  11. Jeg er stor Metallica-fan, og hadde veldig lave forventninger til dette når jeg først fikk vite om det, og hva skal jeg si... det ble som forventet. Dette er ikke Metallica. Jeg vet hva Lars synes om folk som sier sånt og "vi gjør hva vi vil"-policyen osv., men det er bare ikke sånn Metallica skal låte. Da er det godt å høre at de selv går ut og sier at dette er et Lou Reed-album ft. Metallica, og ikke et Metallica-album ft. Lou Reed. Det er dog et par kule riff som jeg kunne tenkt meg hadde blitt brukt i ren Metallica-sammenheng. Ikke noe for meg.
  12. Jeg kom over denne nettsiden når jeg satt og surfa her en kveld. Denne nettsiden kaller seg Guitarskins.eu, og tilbyr finisher som printes på vinyl og som kan klistres på gitarer. De har ferdiglagde finisher, men du kan også lage dine egne motiv og få de printet. Det koster rundt 250 kr for en finish, og de sier at det er veldig enkelt å kutte til og føre vinylen på gitaren (du må skjære ut selv). Ble ekstremt gira på å prøve Picasso (Pablo)-finishen, men lurer på om noen har testa ut dette her før? Positive/negative erfaringer?
  13. Orion av Metallica blir vel min favoritt. Cliff Burton på sitt beste.
  14. Åja, da forstår jeg. Skal stikke innom Montèr imorgen og høre om de har Titebond der, og så skal jeg se om jeg får laget meg en sånn jig. Tror ikke det blir noe problem å få limt det sammen uansett. Tusen takk for all hjelp, fantastisk forum dette her!
  15. Høres ut som Titebond er noe å satse på. Hvordan bør jeg føre det på? Pensle? Det kommer kanskje ikke frem på det vedlagte bildet, men bruddet er ganske rent uten mange fliser som stikker ut. CarbonFiber, forstod ikke helt hva du mente med å lage en "jig"?
  16. 4k er mer enn nok for å få limt denne halsen profesjonelt, ja, men som jeg skrev så bestemte jeg meg heller for å kjøpe en helt ny hals fra Jackson i USA og montere den på RR3'en siden fikk så mye penger i erstatning. edit: Bor forøvrig i Rogaland.
  17. For en tid tilbake siden kjøpte jeg meg en Jackson RR3 på eBay. Under transporten fra USA ble den skadet og headstocken knakk. Med erstatning fra Posten på 4.000 bestemte jeg meg for å heller kjøpe en helt ny hals i steden for å lime den ødelagte. Men nå har jeg altså bestemt meg for å lime den, da det er en veldig god hals og er mulig å bruke dersom jeg en gang skulle trenge en ekstra gitarhals eller bygge en egen gitar. Det jeg lurer på er hvilket lim jeg skal bruke? Er det bare til å kjøre på med vanlig trelim? Noen som har noen tips til hvordan å føre limen på? Bruk av tvinger?
  18. Synes låten var helt grei, men heller ikke noe mer enn det.
  19. Var selv på konserten, og lydmessig var det den beste av de 8-9 Metallica-konsertene jeg har vært på. Lyden var krystallklar, noe som er sjelden vare. Og bandet presterte som vanlig. Skulle jeg kastet terning hadde det blitt en klar sekser fra meg også.
  20. Timer med Jake Bowen kunne jeg gjerne tenkt meg. Hvordan får man tak i han, frygisk?
  21. Noen som vet hvor man får bestilt plekter av samme type som Dunlop's Jazz 3 med eget design? Eller om det i det hele tatt er mulig?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.