Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

dolo

Medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om dolo

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 29. jan. 1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 1. Har testet litt nå, uten å bli noe klokere. På vedlagt bilde har jeg nummerert slotene til preamp-rørene. Til å begynne med tok jeg ut alle preamp-rørene, satte i et rør i slot nr 2 og testet. Ingen støy, kun en svak brumming dersom jeg la øret inntil høyttaleren. Fortsatte med enda et rør i slot 3, samme resultat. Og det samme gjentok seg med rør i slot 4 og 5. Når jeg da satte rør i slot 1, var buzzen/støyen tilbake. Tok ut alle rørene igjen, utenom røret i slot 1. Fortsatt støy, men ikke like sterk. Byttet ut røret med et av de andre, samme resultat. Testet alle rørene i denne sloten, og hv
 2. Hvordan ville du gått frem for å teste rørene? Har aldri gjort dette før.
 3. Hei! Jeg har en Peavey 6505+ 112 combo som støyer litt. Lurer egentlig bare på om dette er normalt, eller om det kan være noe galt med rørene eller noe? Den har to 6L6GC poweramp-rør, og fem 12AX7 preamp-rør. Buzzen justerer seg etter hvor mye gain jeg kjører på med, og blir svakere når ampen ikke mottar signal fra gitaren (har vanligvis en noise gate som fjerner støy fra gitaren, men ikke på videoen jeg har lagt ved). Noen som vet noe om dette? Er det noe jeg må leve med? https://www.dropbox.com/s/ed0zrxzwku5jzt8/IMG_0006.mov
 4. Er helt nødt til å varme opp for å kunne spille ordentlig. Så ja, det gjør jeg ganske så ofte.
 5. Litt dårlig formulert. Det er ikke gjengene, men sporet i mutteren som er slitt, altså tar ikke nøkkelen "tak" i truss rod'en.
 6. Hei. Jeg har en Schecter Hellraiser Deluxe med litt for mye krumming i halsen. Da jeg skal justere truss rod'en, virker det som om "sporet" i stanga er ødelagt, siden den eneste umbrako-nøkkelen jeg får til å passe nedi der, hverken får strammet eller slakket truss rod'en. Er den ødelagt, og hva kan jeg evt. gjøre med det?
 7. Sjekk ut denne da: http://www.youtube.com/watch?v=OyfpQtQB5p4
 8. Nydelig. Vurderer å kjøpe samme gitar. Kanskje ikke helt rett å sammenligne de to pga ulikt antall strenger, men hva synes du er best av Hellraiser og Blackjack? Vet ikke hvilken jeg skal velge.
 9. http://www.youtube.com/watch?v=__mMdkwEcpA Alltid like gøy med mobilkamera! Legg igjen en liten kommentar eller noe da! :-)
 10. Å sjekke opp i serienummer er vel det tryggeste.
 11. Jeg er stor Metallica-fan, og hadde veldig lave forventninger til dette når jeg først fikk vite om det, og hva skal jeg si... det ble som forventet. Dette er ikke Metallica. Jeg vet hva Lars synes om folk som sier sånt og "vi gjør hva vi vil"-policyen osv., men det er bare ikke sånn Metallica skal låte. Da er det godt å høre at de selv går ut og sier at dette er et Lou Reed-album ft. Metallica, og ikke et Metallica-album ft. Lou Reed. Det er dog et par kule riff som jeg kunne tenkt meg hadde blitt brukt i ren Metallica-sammenheng. Ikke noe for meg.
 12. Jeg kom over denne nettsiden når jeg satt og surfa her en kveld. Denne nettsiden kaller seg Guitarskins.eu, og tilbyr finisher som printes på vinyl og som kan klistres på gitarer. De har ferdiglagde finisher, men du kan også lage dine egne motiv og få de printet. Det koster rundt 250 kr for en finish, og de sier at det er veldig enkelt å kutte til og føre vinylen på gitaren (du må skjære ut selv). Ble ekstremt gira på å prøve Picasso (Pablo)-finishen, men lurer på om noen har testa ut dette her før? Positive/negative erfaringer?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.