Web Analytics
Jump to content

Seymour Duncan Alnico II Pro Slash


Slashaxl
 Share

Recommended Posts

Insallerte et sett av disse i Les Paulen min i dag, en LP Standard Premium Plus fra 1996.

Meget imponert over hvordan de låter. Har enda ikke fått testa de med en skikkelig highgain amp, men har fått kjørt de med mer type klassisk rock lyd. Stor forskjell fra stock pickupen som sto i brua. Låter mye klarere, og mye mer punchy.

Med en god del vreng kommer alikevel klangen fra alle strengene godt frem. Bridgepickupen er mildere enn f.eks en SD JB, men alikevel med masser av trøkk nok til å spille rock med.

Neckpickupen er instant Slash feel. Les Paul rett i en liten Tech 21 stueamp, så er det bare å stille seg inn til en decent sololyd. Masser av punch i denne også, og er nok en av de bedre låtende bridge pickups jeg har spilt på.

Forskjellen mellom standard Alnico II Pros og Slash settet skal jeg ikke si så mye om, da jeg ikke har testa de skikkelig. Men står dugelig om forskjellene rundt om på nettet. Slashmicene er vel basert på de aller første Alnico II Pro micene som ble produsert i 1986, og som Slash har i sin Derrig les paul kopi som er brukt til å spille inn det aller meste han har gjort. Disse skal visstnok låte litt annerledes enn produksjonsrekka som har kommet i årene etter. Så rundt på nett at veldig mange foretrakk Slashmicene, så jeg valgte de.

Anbefaler de som er gira på litt mer gammel klassisk rock sound å teste ut disse.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
 • 3 years later...
 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.