Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

eiriktv

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om eiriktv

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. gammel tråd, men snubla over hjemmesida til nebelung og fikk skikkelig lyst på en riffmeister.. er de like bra som det later til må det være veldig mye gitar for pengene?
 2. Goddamn @Evil_Caprino, hadde langvarig crush på en slik i tenårene. Nydelig gitar
 3. Takk for tips! Har vurdert å bytte buckers i min gamle "The Paul" til noe med en litt "bredere" rockelyd
 4. Justert endel på hals. Brukte en streng som rettholdt og det ble noenlunde greit. Skal justere litt på høyden på strengestolene når jeg kommer hjem igjen. Tror den kan bli greit spillbar.
 5. Takker for flere innspill - et par kommentarer og noen tanker så langt. Hals - Denne har en krumning som nok ville gjort overrennet i holmenkollen misunnelig. Som dere ser av bilder er strenger ganske høye inn mot kroppen - dette vil komme seg endel med å rette hals. Men ser det som sannsynlig at det man samtidig må justere høyde på sadel, samt at man nok må på med en høyere nøtt - av bilder ses det også at klaring er ganske lav øverst på hals, og dette blir redusert enda mer med retting. Ellers er det vel mulig å shimse opp nøtta også. Men kanskje like greit å bytte om det er en potensi
 6. Tusen takk for tips så langt! Skal få tatt noen bilder - godt forslag. Dukker kanskje opp noen tips ift justering av hals også - evt litt tweaking for den er ganske høy helt innerst om jeg husker rett..
 7. Hei. Fersk på forumet, så håper dette havner på rett sted. Har en squier strat fra midt på 90 tallet. Den har litt affeksjonsverdi siden det er første gitar jeg kjøpte. Regner med det er en kinaproduksjon, og kvalitet er så som så. Uansett - den har vært med som backupgitar på noen gigs tidligere den tiden jeg spilte litt, og ble flittig brukt en periode - og etter å bare ha hengt på veggen noen år kunne det vært morsomt å få den i noenlunde spillbar stand slik at den faktisk blir brukt litt.. Målet er altså ikke å gullmale en gråstein, men å forbedre et helt greit utgangspunkt med
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.