Web Analytics
Jump to content

1Spot?


kis32

Recommended Posts

Har sett på en slik 1Spot til å bruke til pedalene mine.

Jeg vet det finnes sånne strømmforsyninger til masse penger, og jeg er klar over at det har sine positive sider, men er ikke interessert i å bruke penger på en slik.

(Har brukt en T-Rex Fueltank før...)

However, har en Boss adapter, og tenkte da å kjøre på med en Slik Sak på tuppen. Problemet er at jeg har en BigMuff pedal, som bruker Mini Jack til å hente strømmen fra. Ser at en slik dings er med i 1Spotten, men lurer på om noen vet hvor jeg kan kjøpe en separat?

En som ligner på denne, men som har en sånn mini Jack i andre enden...

Har ikke veldig lyst til å brenne av pengene på en 1Spot når jeg allerede har en adapter som gjør det samme liggende. Det eneste jeg trenger, som 1Spot har, er kablene, men det burde vel være mulig å få tak i dem en plass...?

Link to comment
Share on other sites

Hadde en slik, funka i 3-4 måneder, så tok den kvelden... Bytta den ut i en T-Rex Fuel Tank Junior nå, og den holder hvertfall.

Jesus christ... Skrev jo i diger rød tekst at jeg overhode ikke leter etter en Fuel Tank... Har ikke tusen kroner å bruke på strøm til pedalene på soverommet.

Er fullt klar over at folk har hatt problemer med slike løsninger jeg leter etter.

Link to comment
Share on other sites

Bruker PP2+ på hovedbrettet, men har også en 1-Spot jeg har hatt i 6-7 år nå som jeg bruker om jeg skal koble opp noe ekstra.

Funker utmerket. I jula brukte jeg den(sammen med daisy-chain) til å gi strøm til Boss DD-7, Rc-2, RC-3 og en dano transparent OD, uten problemer.

Jeg kjøpte en gang en slik overgang du trenger hos Godlyd.no, da jeg trengte det til RAT'eb jeg brukte da.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.