Web Analytics
Jump to content

Gibson Les Paul Supreme


simon73

Recommended Posts

Hadde tenkt å kjøpe Buckethead sin signaturmodell, men fikk en god del info om at det kanskje ikke var så smart! Er Gibson Jr Jumbo frets på gitaren samt lengre avstand mellom bånda..

anyway har lyst på en hvit Les P og kom over Supreme modellen. Er den så grom som de skal ha det til? Må si jeg synes de ser råfete ut!!!(smakssak seff) Men er de verdt 35000,-???

Er det noen her inne som har spillt på en Supreme modell? Isåfall var du/dere fornøyde?

Kryr sikkert ikke av disse i norske butikker som jeg kan prøvespille:s Er jo en dyr sak å kjøpe uten å ha testet selv vil jeg påstå!!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg trodde ikke det eksisterte en supreme i hvit jeg? Det er jo en modell hvor en transparent finish er litt av greia? Det er jo en veldig "pyntet" gitar.

Uansett, så må jo dette være det tidspunktet i historien, hvor utvalget i hvite Les Paul modeller er størst, og i alle tenkelige prisklasser.

Selv tror jeg kanskje jeg ville gått for den klassiske Custom modellen, eller faktisk en Studio.

Link to comment
Share on other sites

Joda de finnes:-) Men som på linken til finn..de er fine nok i massevis de customene pluss at jeg sparer endel høvdinger på ett slikt kjøp! Får vel hive meg i forhandlinger med min bedre halvdel hehe..mht gitarkjøp er det lettere med tilgivelse enn tillatelse *hehe*

Link to comment
Share on other sites

...og for å være flisespikker; du får ikke Supreme i hvit, du får den i Heritage Cherry Burst og Desert Burst.

Edit: Og skal du ha en hvit Gibbo, slenger jeg meg på herrene over som roper etter Custom! :)

Edited by Skoggy
Link to comment
Share on other sites

Hm..om dere søker på google "Pictures of white Gibson Les Paul Supreme" så finner dere en med supreme logo på gitarhodet og den er Alpine White! Fant ut at i 2008 kom den kun i Heritage Cherry Sunburst så er vel skjelden også kanskje?

Link to comment
Share on other sites

Lurer på om disse kanskje blir laget med litt forskjellige finisher litt etter årstall eller noe..., da jeg mener å huske en i fargen root beer med temmelig ekstrem flammelønnstopp.

Eller bommer jeg en del her tro?

Link to comment
Share on other sites

Joda, det gjør man, men da må man handle på Ebay isteden.

Ser at jeg var litt utydelig i forhold til hva jeg mente. Supreme kom med mulighet for finish i Alpine White, men det er ikke lenger et alternativ ved kjøp av en ny, noe jeg fikk inntrykk av at OP trodde var mulig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.