Web Analytics
Jump to content

Ltd Viper 407


Death

Recommended Posts

Hei, har tenkt og kjøpe meg en 7 strengs og kunne gjærne trengt litt hjelp. Har sett litt på en Ltd Viper 407 som ser fantastisk god ut, men ser ut som om ingen seller dem på norske sider. Finner ikkje ut ka den koster. Hjelp

Link to comment
Share on other sites

Syns Viperen ser ganske rå ut, jeg.. Men 407-serien er generelt gode gitarer.

Ville personlig sett på Schecter Hellraiser eller Blackjack selv, men smak og behag :)

25.5" scala er et minstekriterium for min del, noe LTD'en har.. Blackjack har 26 om jeg ikke tar feil.

Men liker du utseende på den, så ser jeg ingen grunn til å ikke kjøpe den. Har en Ibanez S7, og det er gøy å med 7strengere. :)

Link to comment
Share on other sites

Det trur eg og, finner den ingen plass, har sjukt lyst på en. Lite lyst og betale fleire tusen ekstra for en ESP Viper 7 strengs når Ltd'en e like god. Har uansett god tid på og finne den, blir sikkert ikkje og kjøpe den før i sommar.

Link to comment
Share on other sites

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=32173802

Ligger en her.. Tror det er en på forumet her som selger den, har sett den en god stund nå. Du kan jo prøve å prute til 5k :)

Det er en utgått modell ja.

LTD lager gode gitarer (hvis man ser vekk fra møkket til 2-3-4k), men like bra som ESP er det nok ikke.. :P

Da må du skaffe deg en Schecter isåfall :ninja:

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Har en helt ny Schecter Jeff Loomis black sathin med hardcase til salgs for 8000 kr selger den fordi jeg ikke har bruk for en 7 strenger lenger :P Litt synd fordi den er kjempe god og spille på og den har en jævla deilig og rask nakke :)

Det er den beste shred gitaren jeg har prøvd !! Og den har EMG 707 så lyden er topp !!!

Mvh Andreas Gartland

Ta kontakt på :

curloftheburl@rocketmail.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.