Gå til innhold

Aleine

Medlem
 • Innholdsteller

  142
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Aleine

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 24. aug. 1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.blaahoe.com

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ålesund

Nylige profilbesøk

3 477 profilvisninger
 1. Har sett på disse noen år nå, og elsker finishen. Problemet er at jeg klarer ikke å venne meg til de skarpe hjørnene. Er vanligvis ganske handy, men er usikker på om jeg kan klare å få et modifiseringsprosjekt til å bli bra Er det noen som har en formening om en slik ending vil kunne få et ok resultat? Blir det vanskelig å få til pga kantprofil? Andre som har prøvd seg på lignende prosjeketer? EDIT: Topic
 2. Grattis med ny gitar! Likte godt exploreren din også jeg :-)
 3. Gratulerer! Kjøpte en Custom Lite sjøl, for å teste. Syns det er en helt grei gitar til prisen. Har så mange tunge gitarer fra før at det var greit med en lett gitar i samlingen. Kan ikke klage lydmessig, men for meg står spillbarheten litt tilbake for standard/classic. Kjøpte Seymour Duncan Black Winter som jeg tengte å montere i den :-)
 4. Mye bra forslag her, Dimebucker har jeg hatt tidligere så jeg tengte å prøve noe nytt. Var veldig nær å kjøpe DiMarzio Super Distortion, men så kom jeg over et sett med Seymour Duncan Black Winter som jeg kjøpte. Får jo bare brukt den ene nå, men kan jo kanskje flyttes til en annen gitar seinere. Litt gøy at den kun er lansert i skandinavia og at det bare er 10sett tatt inn til Norge. Edit: Var visstnok ikke bare i skandinavia nå lenger :-)
 5. Tengte å kjøpe en ny pickup til en 80-talls gitar jeg har liggende. Den låter horribelt som det er og jeg har en viss plan om å bruke denne live. Har tengt på en Seymour Duncan SH-6B. Er det noen som vet om den vil passe siden det er skråstilt humbucker på denne? Eller evt anbefale en god pickup til hardrock som passer?
 6. Hei Da er jeg klar for å trykke opp noen eksemplarer av platen til det ene bandet mitt. Har bestemt meg for å ta jobben selv istede for å ta kontakt med plateselskap etc. Noen som har gode/dårlige erfaringer med forskjellige firma som driver med dette. Det er jo en del alternativer, men jeg vil helst bruke et firma lokalisert i Norge. Pris, leveringstid, kvalitet er vel de viktigste kriteriene Info: Replikering, ikke duplisering. 300 eksemplar Cover i svart/hvitt med 2-sidig tray card. 4 siders booklet (1ark)
 7. takk for det :-) Tre av gitarene har jeg beholdt siden den gang. men jackson gitaren og bassen er solgt, pluss jeg har utvidet litt. Har vert ganske stor gjennomtrekk i perioder. Forandring fryder.
 8. Tengte å ta en aldri så liten oppdatering her :-) Prøver å bytte ut en del av utstyret jevnt for å prøve ut litt forskjellig. I det siste har det kommet mer inn enn det har blitt solgt. Har nok etterhvert komt frem til at det er nesten bare Gibson som funker for meg. Blir nok trolig å bytte ut Peavey forsterkeren og Eclipsen i neste omgang for å se om man kan finne no nytt spennende. Først et bilde av det som for øyeblikket er hovedgitaren min: LP Custom, kjøpt her på forumet i sommer: Les-paul familien ellers; LP Classic, ESP Eclipse, LP Custom og LTD EC-1000: Må bare få nemne at dette eksemplaret av EC-1000 er fantastisk, ESP er til salgs, Classicen er nok muligens favoritt gitaren min, Customen blir utelukkende brukt til studio arbeid og står ellers urørt. To gode explorer venner; Gibson Gothic, ESP MX250. Brukte disse mye tidligere da jeg spillte i BM band. Nå siste åra har de vært mest til pynt. Men for all del, begge er utolig gode instument. Liker bare ikke explorer formen i studio. Den tredje exploreren; Epiphone Beast X med EMG 81/85. Sjelden sak jeg ikke har hjerte til å kvitte meg med. Første "skikkelige" gitaren jeg kjøpte etter at jeg startet oppigjenn å spille gitar etter et lengre avbrekk. Gibson Flying V, dette er gitar som blir fast inventar på øvngslokalet. Gleder meg til å bruke denne live. 7`eren; LTD Viper 407. Kjempegod 7 strenger som passer meg utmerket. Mest brukt i studio. Halvakkustisk, Takamine PT05EC. Møbelgitaren som er den eneste jeg får ha på stua hjemme :-) Litt av utstyret i hjemmestudio; JMP, JFX, Triaxis, API 512C osv; Bassrigg; Trace elliot combo med 15" + 4x10 cab Gitarrigg på øvingslokalet, dårlib bilde, men det er vertfall 1960 cab, Marshall TSL100 og Peavey 6505+ Ser det er mange som slenger med leppa ang JCM2000, men jeg må bare si at jeg synes denne toppen knuser det meste annet av forsterkere jeg har prøvd. Peavey`en er etterdønning fra BM tiden.. Skal nok byttes ut med noe mer "rocka" :-)
 9. Flott gitar, gratulerer :-) Hadde jeg hatt en slik da jeg var 14år ville jeg nok vært i "himmelriket".
 10. I går streiket min gamle Dunlop Jimi Hendrix wah etter 18 år i tjeneste. Tengte å kjøpe en ny, men utvalget er jo alt for stort... Ingen butikker i området der det er mulig å teste mange forskjellige, Noen som har et tips til hva man bør kjøpe? Vox, Dunlop eller andre fabrikanter? Standard, Slash, Wylde, Dimebag, Hammet, Cantrell eller EVH? Motar gjerne tips til modeller jeg bør ligge unna også :-)
 11. H-308 er nok aktuel for meg, har viper 407 fra før. Hadde jeg ikke hatt den skulle jeg nok investert i EC-407. Når det gjelder å kjøpe LTD kontra en ESP er det ikke sikkert du liker ESP best om du prøver begge. Jeg har en LTD EC.1000 og en ESP Eclipse. Foretrekker faktisk min EC-1000. Lydmessig og spillbarheten er omtrent lik, men Eclipsen har kvassere kant der underarmen treffer bindingen på gitaren, dette irriterer meg. Blir rød og nesten "oppkloret" av Eclipsen faktisk. Ingen tvil om at begge er fantastiske instrumenter som aldri vil forlate gitarsamlingen min. EDIT: Ups, dette var vist en ganske gammel tråd :-)
 12. Jeg har både triaxis og jmp-1. Begge er veldig gode, men til prisen så mener jeg JMP-1 gir mer for pengene. Ilag med en Marshal JFX er den jo helt fantastisk. Triaxis er litt mer alsidig. Triaxis finner du ofte mellom 8-10000 brukt, JMP-1 kan du få ned i 2500. Pass på hvis du kjøper brukt triaxis at det er mange i norge som selger 110V version.
 13. Jeg har en 407 og er strålende fornøyd. Har brukt den på plateinnspilling. Kjøpte min på http://www.rebelmusic.no/ for et par år siden. Betalte dengang 4700kr på et slags påsketilbud for en splitter ny gitar. Mistenker at modellen er utgått...
 14. Ser det lgger en Engl e530 til salgs på forumet her. Hadde jeg ikke hatt triaxis hadde jeg nok kjøpt den selv...
 15. Vil anbefale deg Steinberg MR816 X på det varmeste. Har brukt dette i mange år nå og er veldig fornøyd, etter det jeg har hørt blir det brukt i profesjonelle studio dom f.eks. Toproom. 5800kr på f.eks. procom.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.