Web Analytics
Jump to content

Nyhet fra Gibson - Prisgunstig Gibson Les Caul Custom.


OsloGutten

Recommended Posts

Tittelen stjal jeg fra en finn-annonse jeg fant. Gibson har gjort det igjen - de har gitt ut en ny billig les paul, som kan kjøpes av "alle". Sist gang kom Gibson ut med Gibson Les Paul Studio 60' tribute, som var veldig billig i forhold til de andre studio modellene.

Denne nye "Custom" modellen, har binding og den utsmykkingen en custom-gitar skal ha.

- Hva gjør denne gitaren så billig i forhold til de andre?

- Er det sansynlig at denne gitaren er et samlebåndsprodukt?

Skjermbilde2011-11-11kl230546.png

Bildet er tatt fra Gibson sine sider.

Fint om dere kunne slengt ut deres meninger, og tanker! :)

Edited by OsloGutten
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 58
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tja, den er vel akkurat like mye eller lite et samlebånds-produkt som en trad. eller en standard. Det er jo det prisområdet vi snakker om. Grunnen til at den er mye rimeligere enn en Custom Shop gitar er jo at den ikke er en Custom Shop gitar.

Link to comment
Share on other sites

Tja, den er vel akkurat like mye eller lite et samlebånds-produkt som en trad. eller en standard. Det er jo det prisområdet vi snakker om. Grunnen til at den er mye rimeligere enn en Custom Shop gitar er jo at den ikke er en Custom Shop gitar.

Prismessig ligger den på nivå med en trad. Standard-modellene koster jo rundt 20k om jeg ikk tar feil :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.