Web Analytics
Jump to content

Enkel mic-preamp og kompressor


TazFriend
 Share

Recommended Posts

Jeg er på jakt etter en enkelt kombinert kompressor og mic-preamp, ser for meg en 1U sak. Ser at det finnes mange fine små mic-preamper og mange fine små kompressorer, men hadde vært beghagelig med en kombinert sak, noen forslag?

Evt. noen som har prøvd mic rett i en kompressorenhet?

Link to comment
Share on other sites

Har vært veldig gira på ART sine preamper og kompressorer. Denne virka som en grei kombinasjon.

Har tilgode å prøve en mic rett i kompressor, men ser ulempen med at du ikke kan styre volum på inngangssignalet i kompressoren. Har vel også en oppfatning av at det er direkte uvanlig.

Link to comment
Share on other sites

Den var jo utrolig fancy, liker at den har EQ også, men litt overkill at den er rørbasert. Skal brukes i et system med toveis kommunikasjon på boredekk offshore. Må ha noe som kan kompensere for forskjellig avstand til mic og ulik "lungekraft" hos brukerene. http://www.thomann.de/se/dbx_286_s.htm Denne så lovende ut også, men synes det var litt begrenset kontroll over kompressoren.

Edited by TazFriend
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Bumper en litt gammel tråd her, men anyways.

Det ble den saken fra dbx, Den fungerte strålende når vi testet systemet på land i hvert fall. Nå er jeg på Gullfaks C for å ferdigstille installasjonen, den står øverst i boretårnet. Fortsatt litt byråkrati før vi får satt strøm på. Men skal prøve å komme tilbake med en rapport og litt bilder etterhvert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.