Web Analytics
Jump to content

Ralph Darwin.


 Share

Recommended Posts

Heheheh, hei hei=) Jeg er da Ralph Darwin, egentlig mest kalt og kjent som Dars. Aner ikke hvorfor jeg ikke har det som brukernavn.

Anyways, er 20 år gammel, født og oppvokst i Oslo. Nasjonaliteten min er Filippinsk. Mange tenker sikkert liten og lav asiater. Men nei, er 181cm høy og svær=p

Er lærling som dataelektroniker i firmaet AVAB CAC AS i Oslo, og stortrives der med alle de sære folka rundt meg. Uten dem hadde verden vært ganske kjedelig.

Interessen for gitar kom da jeg var rundt 12-13år, og har for det aller meste gått i akkordspilling. Helt til jeg trengte å spille lead deler i et "band" som spilte coverlåter av Hillsong United, innen kirkegruppa jeg er aktiv i. Men er ikke noe skala person og spiller det jeg føler passer. Kan ikke så mye teori, og mye kan gå i gehør.

I mellomtiden har jeg lært meg minst basics innen bass, piano og trommer. Ukulele er helt okey, men trenger nok en bedre for å lære litt ordentlig. Fiolin og blåseinstrumenter har lenge vært på ønskelista, men har ikke prøvd noe særlig. Vokalmessig føler jeg at jeg har mer pop/rnb stemme enn noe særlig rocker. Kanskje litt alternativ rock passer. Er ikke tonedøv og treffer som regel riktig og har en høy falsett(syns jeg).

Ellers har jeg fått interessen gitarer og har fått en liten samling, selv om jeg ikke er noe talent. Føler ikke at jeg er noen verdig gitarist for dette utstyret, men men. Det er en deilig følelse å eie det.

Bilder og sånt kan du se via linken i signaturen min.

Link to comment
Share on other sites

Haha, såpass ja.. Du er med DS jaa.. det var det vi kalte han på videregående=)

Jeg skjønner ikke hvordan det med spam-mail funker.. altså, hvordan mailen min sender e-mail uten at jeg gjør noe.. Det er jo ikke virus via pc, så det må vel være på selve mailen?(Det gir ingen mening for meg det heller)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Glemte skrive at låtene er lastet opp på InstaFaceTube kontoene mine… alle under navnet Jks Guitar Cave… om noen gidder følge så har jeg nettopp åpnet for flere følgere 🤪 Første søndag i advent: Let it Snow  
  • Tenkte spille sånn lett inn en ny julelåt hver søndag i advent… laget for morro en liten trailer på det…  
  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.