Web Analytics
Jump to content

Bitter og gretten bassefaen søker bitre og gretne medmusikanter


Thunder Fingers

Recommended Posts

Ja, sa vel det meste i overskriften her, Jeg ønsker et band som lager sint og gretten musikk, er relativt erfaren på bass og kan vel strengtatt prøve meg på vokal i noe slikt og.

Jeg er ikke ute etter noe uberteknisk, eller dødsmetal med teite tekster om innvoller og slakting.

20års grense.

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Aldersgruppe?

Geografisk område?

Grad av seriøsitet (øvingshyppighet, amatør/profesjonelt etc)?

om du hadde hatt med deg øynene, minimum 20, over det så bryr jeg meg ikke særlig, men helst under 40 (med mindre det mot formodning skulle være noen som turnerer en del)

Oslo, Glemte at jeg ikke hadde det stående på sted.

Øvingsgrad kunne jeg tenkt meg 1 øving i uken, men jeg jobber skift så det må skifte mellom Mandag og Tirsdag ene uken og onsdag, torsdag, fredag den andre gjerne flere dager.

Med slike venner, så trenger jeg fiender :P

Vel, da så :P

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Jeg er med jeg Martin. Hvis jeg slipper å ta initiativ til øvinger.

Vet det, Eivind :D og nå kjører jeg Steve Harris-stilen på folk, så jeg regner med at når jeg får ordnet dette her så har jeg folk jeg kan stole på at stiller på øving. Folk jeg må mase på mer enn hva som er godt ryker, Jeg begynner å bli for gammel til å fjase, ser nesten på dette prosjektet som min siste mulighet, så jeg legger det jeg har av penger og tid inn i det.

Så visst flere er intressert i å være med på noe faktisk serriøst noe der ute, kast fra dere de sløve "kommeraldritilåblinoe" bandene deres, og join meg og min jakt på herredømme!

:P

Men seriøst, Seriøst!

Link to comment
Share on other sites

24 år og "for gammel"? Du er jo bare en guttunge! Dummeste jeg har hørt :P Om 20-30 år kan du begynne å syte.

Fikk beskjed når jeg var 19: "Hva? Har du ikke blitt noe enda? da er det bare å gi opp!" Sånn veldig seriøst.

Nei, Jeg har ikke lyst å bli en av dise 40åringene som driver med musikalske krampetrekkninger, det er nå eller aldri!

Link to comment
Share on other sites

Fikk beskjed når jeg var 19: "Hva? Har du ikke blitt noe enda? da er det bare å gi opp!" Sånn veldig seriøst.

Nei, Jeg har ikke lyst å bli en av dise 40åringene som driver med musikalske krampetrekkninger, det er nå eller aldri!

Oi oi oi.... Jeg skal ikke dumhetsgradere den som "ga deg" den beskjeden, men vedkommende var i hvertfall ekstremt umoden og lite reflektert, for å si det enkelt. :rolleyes: Ingen besitter slike fasiter, og aller minst når man er ung.

Hva er god musikk, og hvem leverer den... ? .. det er ting du bør tenke mer på, enn idiotiske utsagn som at toget har gått når du er 19. Og svaret er omfattende naturligvis, men rommer blant annet folk som Bruce Springsteen, Rolling Stones, Leonard Cohen, Åge Alexandersen, osv. De er alle sammen eldre enn meg, gutta i Stones nærmer seg snart 70...

Den 14 mai skal jeg på O2 Arena i London og høre på noen musikalske krampeterkninger med bestefar Roger Waters, og jeg ser vel ikke bort i fra at din "rådgiver" kanskje ville likt seg der han også....

Det ingen veit når man er rundt 20, og kanskje atpåtil fornekter fullstendig, er at dere såvidt har reist dere opp i stående, og tatt deres aller første skritt. Når dere kommer til 30, da begynner dere kanskje å se konturene av det, men kun forutsatt at dere er mentalt åpne for å reflektere over andres liv og erfaringer.

Jeg går i mitt 60'ende år. Jeg spiller i band sammen med folk på 57, 52 og en guttunge på 47. Vi spiller fordi vi koser oss med musikken, det er mentalhygiene, og vi boostes av at folk kommer og ber oss spille enda flere låter av Rolling Stones, eller Hellbillies, eller whatever. Kanskje ikke din greie, men om 30 år vil du kanskje få samme kick av at noen ber deg om å spille mer Motorhead eller Metallica.

Your best years is still behind the horizon young man, no worries... ;)Sånn veldig seriøst.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.