Web Analytics
Jump to content

Studio, pris?


ErikL

Recommended Posts

Jeg og noen kompiser har laget noen sanger...også har vi spilt litt på avslutning på skolen osv...

og nå har vi lyst til å ta musikken for et steg utover. ved å prøve å komme oss i et studio og få spilt inn en demo. så spørsmålet er hva prisen er på slike studioer. helst i oslo. vi har vel litt under 10 sanger vi kunne tenkt oss å spille inn. det trenger ikke være så veldig avansert studio. så hva er det rimeligste man finner?

Link to comment
Share on other sites

En demo på 10 sanger høres helt bort i natta ut. Den demo skal bestå av TOPPEN 3 sanger. Men det er en annen sak

kanskje feil å bruke ordet demo. grunne til at vi vil gjøre det er vel for å få spilt inn musikken vår med litt bedre kvalitet enn den vi får når vi spiller inn hjemme.

>Nilsefix: kanskje det hadde vært noe...vi gir deg 2000 for det hvis du gir oss bra kvalitet. har du noe musikk som du har tatt opp som jeg kan høre?

Link to comment
Share on other sites

For lang, lang tid siden hadde jeg en Korg D16. Den leide jeg ut til folk slik at de selv fikk tatt opp det de ville. Enten med en som hadde brukt maskina før til å styre lyd, eller så gjorde de det selv. Manualer og alt fulgte med så det stod bare om vilje og tid. Jeg tok 1000,- for en helg. Det innbefattet alt inkl produkt levert på CD. I tillegg tok jeg backup før nedmixing slik at forandringer kunne gjøres i etterkant uten problemer. Det er sikkert mulig å finne noen som har en slik maskin som kan være behjelpelig med opptak. Men ikke spør meg, for min er solgt for lenge siden. :)

Link to comment
Share on other sites

For lang' date=' lang tid siden hadde jeg en Korg D16. Den leide jeg ut til folk slik at de selv fikk tatt opp det de ville. Enten med en som hadde brukt maskina før til å styre lyd, eller så gjorde de det selv. Manualer og alt fulgte med så det stod bare om vilje og tid. Jeg tok 1000,- for en helg. Det innbefattet alt inkl produkt levert på CD. I tillegg tok jeg backup før nedmixing slik at forandringer kunne gjøres i etterkant uten problemer. Det er sikkert mulig å finne noen som har en slik maskin som kan være behjelpelig med opptak. Men ikke spør meg, for min er solgt for lenge siden. :)[/quote']

Hvor mye kostan?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.