Web Analytics
Jump to content

Kjøp av prs custom 22


Bendikbi
 Share

Recommended Posts

Hei. Sitter pr dags dato med en Gibson LP Studio og en fender am. strat. deluxe, men har i det siste drømt om et innkjøp av en PRS custom 22 etter at jeg prøvde en i en musikkforretning her forleden og ble mildt sagt fra meg av begeistring. Litt senere fant jeg tilfeldigvis ut at en bekjent selger akkurat samme gitaren til mellom 10 og 15000 (faen for en tilfeldighet! :P ), men med bl. a. russetida up and coming har jeg ikke råd med det første, jeg er nok nødt til å selge før et evt. kjøp. Ikke at jeg ikke er fornøyd med det jeg har, men forandring fryder, ikke sant? ;)

Og da er spørsmålet, er det noen vits i å sitte både på en gibson lp og en prs? Fordi jeg vurderer faktisk å selge fenderen i og med at jeg ikke bruker den like mye som jeg skulle ønske, men hvis jeg selger fenderen er jeg redd for at LP'en kommer til å støve ned...

Jeg er veldig lite kresen på gitarer(sounden) generelt, klarte ikke å høre noen merkbare forskjeller de 10 minuttene jeg satt med prs'en, og selv om den og gibson skulle låte litt forskjellig skal jeg klare å leve med bare en av dem (hvis jeg skulle finne ut av at de gjør det(låter ulikt) senere). Men er det vits i å sitte på begge to?

Så hele greia er:

Er det i det hele tatt vits i å vurdere å sitte på både en gibson lp og en prs custom 22?

+, hvordan vil prs'en erstatte fenderen min?

Hvis jeg finner ut at jeg skal prøve meg på et kjøp skal jeg jo selvsagt undersøke alt dette mye nøyere selv, men jeg lurer bare på om det er vits i å i det hele tatt tenke tanken, hvis jeg i utgangspunktet ikke har råd og jeg er bra fornøyd med det jeg har i dag?

På forhånd takk for svar:)

Bendikbi

Link to comment
Share on other sites

En Custom 22 "erstatter" hverken en strat eller en Les paul.

Jeg hadde en custom 22 før men følte det ble hverken det ene eller andre(ingen twangy stratlyder og den låter ikke fett som en LP) så jeg foretrekker å bruke Les paul når jeg vil ha den lyden og strat når jeg vil ha stratlyd :)

Men det kan være den rette gitaren for deg fordet, om den kan erstatte de andre gitarene dine for deg kan kun du svare på!

Link to comment
Share on other sites

Jeg kunne helt sikkert erstattet både straten og Les Paul'en min med min PRS, uten at noen i publikum klarer å høre forskjell.

Med 5-veis bryteren får jeg både twangy lyder og fete lyder, men jeg ville nok aldri byttet ut Les Paul'en eller straten for det.

Man får aldri for mange gitarer laugh.gif

Link to comment
Share on other sites

Nå kan det jo være lett å bli revet med i begeistringens rus når man er nyforelsket i en gitar, men hvis du liker spillefølelsen på PRS bedre er det bare å slå til. Den gitaren du liker å spille på er sannsynligvis den gitaren som gir deg best lyd og mest glede ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Russ er du i 1 mnd. Gitaren har du resten av livet....

Feil, minnene fra russetida har jeg for resten av livet, mens jeg har allerede gitarer jeg er fornøyd med. For min del (sett fra det perspektivet) er russetida viktigere.

Takk for svar:)

Link to comment
Share on other sites

Feil, minnene fra russetida har jeg for resten av livet, mens jeg har allerede gitarer jeg er fornøyd med. For min del (sett fra det perspektivet) er russetida viktigere.

Takk for svar:)

Meh, russetida er oppskrytt, russetida er ganske langt nede på "opplevelses-skalaen" min så langt i livet iallefall.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
  • Hvorfor velger foll å spille med dem da da? :S jeg har aldri rørt ett instrumemt strenget opp med tarm, bare vet det ble brukt i gamledager så fikk lyst å prøve. erre så steike dyrt da?? Høres jo ut som vinninga gikk i spinninga liksom
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.