Web Analytics
Jump to content

Bygge på et elektrisk trommesett!


Palle

Recommended Posts

Hei! Jeg har hatt et Yamaha elektrisk trommesett en liten stund nå også fikk jeg så inderlig lyst på dobbelpedaler.

Jeg visste ikke at det var mulig å bygge på digitale trommesett inntil jeg så litt om det på youtube. Noen som vet om noe om dette? Hvor jeg eventuelt kan kjøpe add-on deler etc?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Yamaha DTXplorer. Så på nettet at man kunne kjøpe en egen kick til akkurat dette settet. Så ikke en sånn dobbelkick. Men hva er best og mest praktisk av de to mulighetene? Jeg skulle også ha hatt ei tamme og kanskje en symbal til,men skjønner ikke helt hvordan jeg skal få plass til det. Noen som har en løsning? Jeg lurer også på om man kan adde flere kit til hjernen på settet?

Link to comment
Share on other sites

Som sagt er det bare å koble på en vanlig dobbeltpedal. du trenge rikke noe ny pad for å bruke en helt vanlig dobbeltpedal.

Det er vel ikke flere innganger på hjernen enn det som følger med av pads?

Link to comment
Share on other sites

Tror det skal være plass til å sette på dobbeltpedaler på basspaden på DTXplorer'en. Da er det bare å gå til innkjøp av dobbeltpedal. I forhold til ekstra tammer og cymbaler så ser jeg på modulen (hvis det er denne du har: http://www.birmingha...0dtxplorer.jpg) at det ikke er noen ekstra innganger, men jeg har ikke 100% innsikt i hvordan man utvider. Mulig det går an med en splitter, uten at jeg vet hvordan resultatet vil bli, eller om du må gå til innkjøp av en større modul. Hvis du går til www.trommeportalen.no så får du garantert svar der.Edit: Der kom noen meg i forkjøpet på basstromme-spørsmålet ;)

Edited by MartheyG
Link to comment
Share on other sites

Hei!

Nå har jeg aldri sett på Yamaha elektriske sett, men eide et Roland sett før, og det er som det sies, modulen begrenser antall innganger du har. I modulen ligger informasjonen om hva slags lyd som er dedikert til hver inngang/pad. Splitter du signalet ut fra en inngang vil begge pad'er som er koblet til denne splitten få samme lyd.

Link to comment
Share on other sites

Hmm.. Tenker jeg kjøper meg noen billige dobbelpedaler for å sjekke. Hvis køllene er tett inntil hverandre så er det vel mulig at begge får plass på kickpaden. Men da blir vel spørsmålet om paden registrer begge køllene like bra.. Ettersom de sansynligvis kommer til å være langt ute på hver sin side.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.