Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Stormshadow2k

Medlem
 • Innholdsteller

  305
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Stormshadow2k

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 28. mai 1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/paalisol/videos?flow=grid&view=0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tønsberg
 • Interesser
  Band:

  Gitarist og låtskriver i Nan Madol (Tønsberg)
  http://www.youtube.com/user/paalisol/videos?flow=grid&view=0

Nylige profilbesøk

4 692 profilvisninger
 1. Multibandcompressor, med alt bypassed bortsett fra det snevre feltet av EQ-spekteret der plekterattack'et kommer. Så får du hvertfall dratt det ned et par tre db...
 2. Hoi! Jeg har litt tid til overs i studioet i Tønsberg, og ønsker å komme i kontakt med band som har behov for å sangen sin / demoen sin mikset. Sjanger spiller ingen rolle, men produktet bør være nogenlunde ferdig tracket og klar til miksing. Så tar vi det derfra! (Eller, hvis det kniper så ta kontakt for tracking også!) Hjemmesiden min inneholder noen lyttereferanser slik at dere kan høre hvor standarden på miksen blir liggende: http://cristofferiversen.wixsite.com/iversensstudio Bruk kontaktskjema neders på siden, eller send mail til cristoffer *punktum* iversen *snab
 3. Oh yes, Aphe. Bandet skal bumpe opp scenestilen litt. Ender opp her og vrenger de tenker jeg: https://www.sportamore.no/produkt/75037-nike-swoosh-doublewide-wristband-morkblavit Takk for tips folks.
 4. ... utstyr, hehe... Noen som vet et sted/nettsted hvor man kan kjøpe svettebånd, eller såkalt pulsvarmere som er bredere enn vanlig "tenninsbånd" ? Type dobbel lengde? Må være uten symboler eller skrift, bare reinspikka svart.
 5. Hoi! I disse kalde vinterstider (det er minus 15 her jeg sitter) lurer jeg på hvordan amper tåler kulde? Vi har et øvingslokale med ymse oppvarmingsmuligheter, og det er rett og slett dritkaldt i øvingslokalet nå. Vi prater frostrøyk. Tåler rørforsterkere å stå i veldig kalde omgivelser over tid?
 6. Hoi! En kompis er på jakt etter en god tungråkk/metal-ish amp med god clean. Skal primært brukes til konserter, ikke stue. Vi ser for oss vrengen alla 5150 med med en bedre clean kanal (!) og separate kontrollere for hver kanal. Har selv en VH4, men den blir alt for dyr for vedkommende. Har dere noen forslag som kan sende oss i riktig retning?
 7. I skrivende stund ligger Nan Madol på 12.plass i iTunes top 100 norske album. Vi ligger mellom Susann Sundfør og Ane Brun, og det er jo en hyggelig plassering Tusen takk for all støtte folkens, og ikke nøl med å kjøpe skiva! Denne kunstneres lønn kommer neppe i himmelen! Og om du bare vil streame er det helt innafor det og! https://itunes.apple.com/no/album/feathered-serpent/id1037341624?app=music&ign-mpt=uo%3D4 https://open.spotify.com/album/1mFpEouegr2Om0qCBXPgkW
 8. Det har tatt oss noen år å få plata helt klar, men i dag slapp endelig Nan Madol sitt debutalbum! Det ligger i landskapet prog-rock /prog-metal og for de som kjenner litt til sjangeren, kan man nok høre at vi har hentet mye inspirasjon fra band som Tool og Mastodon. Bærer vel også tidvis preg av at Alex fra Seigmen har spilt inn og mikset plata. Sjekk den gjerne ut, og håper dere liker det! https://open.spotify.com/album/1mFpEouegr2Om0qCBXPgkW eller http://listen.tidal.com/album/50926765 Keep on keepin' on!
 9. Komparativ EQ blir vel nøkkel. Unngå at vokal og melodigitar sloss om de samme frekvensene. Der den ene boostes, dempes den andre, og omvendt. Et par ørsmå DB i hver EQ bjelle gjør da stor forskjell i mix helheten. Men dette kan da sikkert tekniker?
 10. Takk for input. Rakk dog ikke lese å noe av dette før SM 81 var i hus. Men det kan jo være fin lesning for andre i samme situasjon fremover.
 11. Hvor endte du opp med å handle?
 12. Hoi! Har noen en erfaring eller to å dele i forhold til å tracke akustisk gitar med ekstern mik på bang/buck basert budsjett ? Eks: Akg C1000, Røde M3, Shure 81(dog litt dyr) Hvilken eksterne mik bruker DU når du tracker ak. gitar ?
 13. Jeg tenkte VELDIG generelt. Er gitarist til vanlig, og der er det som regel en del å hente på å oppgradere pups i de veldig billige gitarene. Så i og med at jeg har bassen, og kommer til å forholde meg til bassen i anskuelig fremtid (dvs, ikke selge eller investere i bedre) så tenkte jeg kanskje det var en del å hente ved å putte litt penger i bedre pups. Mitt veldig begrensede bass-øre syns kanskje gitaren er litt for rund og "flat" i lyden? Den låter jo helt straight med nye strenger, men kunne gjerne tenkt meg litt crispere attack og mer øvre mellomtone. ... men det kan man sikkert EQ'e seg
 14. Digi 003 - Line in - UA610 - Bassgitar. Har ikke preamp mot preamp hvis det var det du mente Syns bassen er helt straight når strengene er ferske. Kan ikke si jeg har så stort referansegrunnlag opp mot andre basser, men spørsmålet var jo ganske vagt og generelt - Er det mer å hente i en lavbudsjett bass av denne typen på å bytte pups ? Har fått masse info allerede her, så det begynner å tegne seg et bilde.
 15. Det blir nok ikke aktuelt på en god, god stund. Er ikke bassist, så å bruke penger på ny bass skal en del til Men bare for morro skyld, hva slags model fra Ibanez burde jeg ta en titt på? (Nå som du vet hva jeg har fra før mener jeg...)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.