Web Analytics
Jump to content

Justere strengehøyde


antos
 Share

Recommended Posts

Etter jeg skiftet strenger på min Fender Stratocaster Standard har D strengen en tendens til å ta borti en plass. Litt usikker på hvor den kommer borti, men kan virke som det er i det første båndet. Kan jeg justere strengehøyden for å bli kvitt dette? Strengene som er satt på er 0.9 strenger, som den ble levert med. Har hatt 10 på den tidligere, men gikk tilbake til 0.9.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tippp grunnen til at du opplever dette nå, er fordi du har montert litt tynnere strenger.

noen ting:

-En fin-justering av truss-rod, halsen har nå et annet spenn etter at du gikk ned i dim på strenger, kanskje buer den feil vei til og med.

-Helt nye strenger klirrer ofte mer, fordi de låter så "crispt" etter noen dager forsvinner mye av klirringen plutselig

start med det.

se denne tråden :

Link to comment
Share on other sites

Det kan hende at det funker å justere litt på sadelen også, eller tar jeg feil?

Jo, men som Greener sier, er spennet over halsen litt mindre i og med at han har byttet dimensjon på strengene, så det er mulig halsen må slakkes ørlitt for å få den buen halsen hadde. Tenkte også på en annen ting: Hvordan er tremoloen ifht. før? Sannsynligvis må vel den også strammes litt når spenningen er mindre også på tremolofjærene.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nei, men ville personlig sett mot det merkene som har noen flere år i gamet. Ser nå at du har fått et bra tips under (eller over ettersom).
  • Jøss! Ja, dette ser snasent ut. Den custom-funksjonen har alt jeg ønsker meg. Billig var det òg. Tror jaggu jeg skal legge inn en bestilling her. Tusen takk for tips!
  • Jeg har testet litt GFS og synes det er egentlig ganske ok, men med tanke på dyr frakt og moms, blir det ikke så billig lengre likevel. (Husker enda med glede da dollaren var nede i 5kr  )  har du tid å vente litt, vil jeg sterkt anbefale Bootstrap pickups. Har ikke testet Stratmikkene derfra men er superhappy med tele- og jazzmasterpickups.  https://bootstrappickups.com/products/custom-single-coil-for-strat-by-custom-featherbottoms-custom-sound-machines  
  • Så du har dårlig erfaring? Seymour Duncan har ingen Stratocaster-pickuper som er bare litt overspunnet, tror jeg. Nærmest kommer SSL-1, men jeg skulle gjerne hatt noe som var et halvt hakk hottere enn det.
  • Ville heller sjekket finn.no for Seymour Duncan osv
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.