Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

antos

Medlem
 • Innholdsteller

  379
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om antos

 • Rang
  Gitarrocker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har en svart Les Paul som har fått en god del overflate "riper". Finnes det en enkel måte å få dette bort på? Kan man virkelig gå løs på gitaren(kroppen) med bilpleie produkter uten at dette skader lakken?
 2. Etter noen måneder i dvale har jeg nå tatt opp gitaren igjen. Tok da også en "service" på gitaren med nytt strengeskift, og oljet gripebrettet. Jeg la da merke til det som for mitt øye kan virke som en ørliten flassing av lakken i skjøten mellom halsen og kroppen ved neck pickupen. Hvor nøye skal man være?
 3. Har en amp som blir ganske varm når den har stått på en liten stund. Kan dette kalles normalt?
 4. Åja, var sikker på dette dreide seg om at bånd-endene var mer avrunda enn andre modeller. Så feil kan man ta
 5. Har forstått det slik at alle amerikanske Stratocastere skal ha såkalte "rolled edges" på enden av båndene. På min 2012 Stratocaster Am. Standard kan jeg ikke se at kantene er runde, er dette noe de sluttet med på denne modellen, eller er de jevnet ut på en annen måte som ikke sees like tydelig med det blotte øye?
 6. Skaden min har jo gått en anelese ned i treverket, og da burde jeg vel fylt noe i hakket før sliping/polering? (Satin finish)
 7. Ok, det er snakk om en Martin DRS2
 8. Det er såpass lite at det kommer ikke særlig bra frem på bilde. Hakket ser faktisk mindre ut nå enn hva det gjorde like etter det skjedde, har vel allerede blitt vant til det Men hva kan man gjøre i så fall?
 9. Var litt uheldig i forbindelse med et strengeskift idag, og klarte å lage et bittelite hakk i lokket på min nye Martin. Regner ikke med dette har noe å bety annet enn at det er utrolig irriterende. Er det noe man kan gjøre selv for å fikse dette, eller bør man overlate slikt til en profesjonell?
 10. Godt å høre Ble litt bekymra da jeg så dette for første gang. Men den alikevel "bule" litt oppover rundt 15/16 bånd?
 11. Har en Martin akustisk gitar hvor gripebrettet buer noe nedover på de siste 2-3 bånda mot lydhullet. Googlet dette litt idag og det virker som dette er normalt? Legger jeg en rettholt over halsen hviler den på de første bånda og 15/16 bånd, før jeg ser glipe mellom rettholten og bånda på de siste. Det virker som den har en "topp" rundt 15/16 bånd. Gitaren spiller fint i alle bånd. Noen som kjenner til dette?
 12. Mener det er sekskant, får nok tak i en slik ja. Det kan se ut som halsen ikke er helt. Jeg har lagt en linjal over hele halsen, og da ser jeg at halsen buler noe ned fra 17 til 20 bånd. Har halsen slått seg?
 13. Klarer lett å fiske ut batteripakken, men den har løsnet fra ett sted inne i gitaren. Skal prøve meg litt frem med speil og lykt for å se om jeg kan se hvor den skal sitte. Har Martin noen veldig lange justeringsnøkler for truss rod? Klarer ikke å verken se eller kjenne skruen. Fulgte ikke med noe verktøy, og da gitaren er kjøpt i USA er det ikke så lett å gå tilbake til butikken Regner med jeg kan få tak i noe slikt lokalt, evt på nett.
 14. Har skaffet meg en Martin DRS-2. Men det er noe inne i gitaren som henger løst fra ledningene, muligens batteripakken? Regner ikke med denne skal henge løst? Er det noen spesiell plass denne skal festes, eller kan jeg bare lime den fast der jeg finner det naturlig?
 15. antos

  Lakk

  Ok, er det andre med samme gitar som kan sjekke dette?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.