Web Analytics
Jump to content

Er dette en god gitar?


ovl

Recommended Posts

Jeg har ikke prøvd den modellen, men jeg har likt de fleste Hagstrøm gitarer jeg har prøvd, så sjansen er nok stor for at det er en helt ok gitar. Men som alltid, bør du jo prøve gitaren før du kjøper. Gitarer dreier seg jo mye om smak og behag, så spesielt hvis gitaren koster litt, er det en nødvendighet å prøve, for å unngå bomkjøp.

Link to comment
Share on other sites

Det er sikkert en god gitar, men det er ikke sikkert du syntes den er god :)

Tror nok det er best at du prøver noen forskjellige gitarer.

Kanskje du skal ta deg en tur til Myhrbraaten i Oslo sentrum, der har de ganske godt utvalg.

Da kan du teste forskjellige gitarer og finne en gitar som passer for deg.

De har Hagstrøm også :)

Edited by Loztboy
Link to comment
Share on other sites

Veldig fin finish, har ikke prøvd den eksakte modellen, men har prøvd diverse andre Hagstrøm gitarer og jeg liker dem. Synes du burde dra å prøvde den selv, for uansett hva de selvutnevnte ekspertene her inne sier er det det DU synes som er viktig.

Link to comment
Share on other sites

Det er sikkert en god gitar, men det er ikke sikkert du syntes den er god :)

Tror nok det er best at du prøver noen forskjellige gitarer.

Kanskje du skal ta deg en tur til Myhrbraaten i Oslo sentrum, der har de ganske godt utvalg.

Da kan du teste forskjellige gitarer og finne en gitar som passer for deg.

De har Hagstrøm også :)

Mulig jeg er litt sær og overseriøs, men jeg synes egentlig at dersom man faktisk gjør bruk av butikkene som tross alt legger mye innsats i å ha mulighet for å prøve gitarer, så bør man også kjøpe gitaren der. Dersom alle går og prøver gitarer i ordentlige butikker, og så kjøper på nettet for å spare noen skarve kroner, så varer det ikke mange år før man ikke har så mange andre valg enn å kjøpe gitar usett på nettet.

Link to comment
Share on other sites

Nå skrev vel ikke Loztboy at han etterpå kunne bestille på nett i stedet for å kjøpe i butikken, men det er jo uansett opp til trådstarter. Det er imidlertid to store fordeler med å kjøpe gitaren i butikk etter å ha prøvd den:

1. Du får en gitar som du liker - spesielt på rimeligere gitarer kan det være litt variasjon i kvalitet (båndsliping f.eks.). En butikk som har ting stående framme vil som regel bruke i det minste litt tid på å sjekke at gitaren er sånn noenlunde ok justert, mens en nettbutikk bare mottar en eske med 1 stk gitar som så skal sendes videre ut fra lageret...

2. Du kan stikke inn i butikken og få ordnet ting i etterkant, det er f.eks. vanlig at det følger en gratis etterjustering med gitaren (typisk i løpet av første året). I tillegg er det mye lettere å sammenligne/prøvespille andre gitarer i samme prisklasse eller type - kanskje har butikken også stående et veldig bra alternativ som du kan få til en god pris.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.