Web Analytics
Jump to content

Ibanez JEM 7DBK


IbanezFanatic777
 Share

Recommended Posts

Ibanez JEM 7DBK..

Om man skal kjøpe en slik her i Norge, i original stand og god stand, hvor mye må man regne med å gi da?

Uten klistremerker og slikt, og uten plekterholder på forsida..

Jeg lukter litt på å kjøpe en slik, men frykter å ikke ha råd, om den er så utrolig dyr, så..

Har ikke råd til en nå for tida, så jeg sjekker prislappen først, også etterlyser jeg evt en på K/S/B senere..

Edited by Ibanezfreak
Link to comment
Share on other sites

Njasj, ikke umulig å finne en til rundt 8k, vil jeg tro. Har jo sett VWH selges til rundt 10-12k, og de er mer Jem enn en DBK (DBK har litt tynnere hals samt en overflate på kroppen som ikke alle liker = muligens vanskeligere å selge).

Kan ikke si jeg har sett stort etter DBK på bruktmarkedet. Noen spesiell grunn til at du vil ha en DBK kontra andre Jem modeller? Finnes jo en liten bråte å ta av. En oppjaga DY må jo være mye kulere. ;)

Link to comment
Share on other sites

Yaa.. Var det.. 8K, ikke galt, egentlig.. Nå angrer jeg nesten på at jeg ikke kjøpte den til 6K på Finn for et par mnd siden xD

Haha, var egentlig tilfeldig at jeg nevnte DBK, det var siden jeg så den til 6K på Finn for ei lita stund siden, men har jo lyst på de fleste.. 777DY er jo også å foretrekke, da UTEN den derre handrest-greie over tremoloen

Hvordan finner jeg ut hva slags strenger gitaren er satt opp for, da? Sånn om det ikke er opplyst om det..

Jeg vil ha en JEM for å spille på den + å utvide samlinga..

Jeg konser rundt RG og JEM, så jeg tenkte en JEM7 DBK var en grei "første JEM", da.. Mulig jeg tar feil, da, hehe

Ja, hehe, en JEM777DY i god, original stand hade heller ikke vært å forakte, men de er jo så dyyyre, om man skal ha en i god stand, som ikke er så veldig beat-up.. Tenkte å kjøpe en relativt billig JEM som "første JEM" ja, for ikke å spend for mye, men er jo åpen for forslag uansett :)

Ibanez JEM7 VSBL virker også grei å spille på, men den første skal forhåpentligvis være relativt billig.. Så, det begrenser seg jo til de "normale" JEMene, slik som 7DBK og JEM555 (Skal IKKE ha JEM555), men den er jo i riktig prisklasse, antar jeg, Hø Hø

Men om en Ibanez JEM777DY ikke er så gal i pris og slikt, i god stand, så kunne jeg godt tenkt meg en slik.. Satser jo på å få tak i en via forumet her, som kan sendes via posten innenfor Norges grenser..

Mulig jeg kjøper en RG til heller, men får se, hehe, tenkte bare å sjekke ca-priser på gitarer jeg kan komme til å kjøpe ei gang i tida :D

Edited by Ibanezfreak
Link to comment
Share on other sites

Finner du en med handrest får du helt sikkert solgt den videre til noen. ;) De er delvis ettertraktet og vanskelige å skaffe.

Men ja... Jeg betalte 2.500,- for min Jem, en RB. Har svirra en RB til rundt 8k også. Vil tro det er vanskelig å finne en strøken modell til den prisen. Min var full av skader og sår, men den spilte bra og det meste fungerte. Etter litt flikking ble den i toppform. :) Kan umulig finnes bedre gitarer. De som tror det vet selvsagt ikke hva de prater om. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ligger en J-custom på finn.no til 9K ett eller annet. Er jo også basert på RG...

Den er nok bytta bort i en JSX gitt. :)

Finnes da mange fine jem'er sikkert, jeg har bare prøvd to skikkelig.

Lå en DY på finn til rundt 10 for en stund siden også, vet ikke om den

fortsatt ligger ute.

Forøvrig var j-customen en ypperlig utfordrer til nye jem'er. Mye morsommere

å spille på. Men ikke ta det jeg sier for god fisk, jeg vet lite til ingenting

om gitargreier. :)

Edited by fleskefinn
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.