Web Analytics
Jump to content

Music Man "salg" hos Mario


katarsis
 Share

Recommended Posts

La merke til at Sound1.no / Mario.no har mange "billige" Music Man gitarer for tiden. (demobrukte) så Albert Lee signaturen var nede i 10k. De fleste gitarene ifra denne produsenten pleier å ligge nesten oppe i 20 lapper her i Norge! Så en Axis Sport ganske billig og.

Peronlig er jeg av den mening at Music Man gitarene er meget overlegne når det kommer til lyd, og ikke minst lager de fortreffelige halser.

Link to comment
Share on other sites

Albert Lee modelen blir nærmest å kalle EB/MM's svar på Straten (Og litt Telecaster), Forskjeller ligger blant annet (subjektivt sett) at AL'en har mye bedre hals, og man må ikke glemme at den har innebygget "noise reduction unit" (eller hva det nå var det het) i pickupene.

Link to comment
Share on other sites

Var forresten innom en av de lokale instrumentsjappene og oppdaget at de hadde fått inn en Music Man Sub1 gitar. Dette var en artig liten gitar, med to humbuckere, god tremolo, og en relativt lav prislapp (for merket å være iallefall). Halsen var som vanlig helt topp (som med de fleste gitarer av dette merket), fikk beklageligvis ikke muligheten til å plugge den inn (ikke tid nok). Jeg hadde sett flere bilder av gitaren i på nett, men ingen av disse gjorde gitaren rettferdighet. Jeg syntes i utgangspunktet (utifra bildene) at gitaren ikke var noe særlig, men da jeg fikk se den personlig, og holde den var historien en helt annen!

Link to comment
Share on other sites

Thomas som jobber der og er "gitar eksperten" fortalte meg at Music Man var av gitarene i top skiktet som man fikk mest for pengene, i forhold til Gibson og etc.. Og han syns de var helt fantastiske. bare så dere vet det :P Og nei, jeg hadde akkurat kjøpt gitar så han sa ikke dette bare for å selge :)

mvh kristoffer!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.