Web Analytics
Jump to content

Music Man "salg" hos Mario


katarsis
 Share

Recommended Posts

La merke til at Sound1.no / Mario.no har mange "billige" Music Man gitarer for tiden. (demobrukte) så Albert Lee signaturen var nede i 10k. De fleste gitarene ifra denne produsenten pleier å ligge nesten oppe i 20 lapper her i Norge! Så en Axis Sport ganske billig og.

Peronlig er jeg av den mening at Music Man gitarene er meget overlegne når det kommer til lyd, og ikke minst lager de fortreffelige halser.

Link to comment
Share on other sites

Albert Lee modelen blir nærmest å kalle EB/MM's svar på Straten (Og litt Telecaster), Forskjeller ligger blant annet (subjektivt sett) at AL'en har mye bedre hals, og man må ikke glemme at den har innebygget "noise reduction unit" (eller hva det nå var det het) i pickupene.

Link to comment
Share on other sites

Var forresten innom en av de lokale instrumentsjappene og oppdaget at de hadde fått inn en Music Man Sub1 gitar. Dette var en artig liten gitar, med to humbuckere, god tremolo, og en relativt lav prislapp (for merket å være iallefall). Halsen var som vanlig helt topp (som med de fleste gitarer av dette merket), fikk beklageligvis ikke muligheten til å plugge den inn (ikke tid nok). Jeg hadde sett flere bilder av gitaren i på nett, men ingen av disse gjorde gitaren rettferdighet. Jeg syntes i utgangspunktet (utifra bildene) at gitaren ikke var noe særlig, men da jeg fikk se den personlig, og holde den var historien en helt annen!

Link to comment
Share on other sites

Thomas som jobber der og er "gitar eksperten" fortalte meg at Music Man var av gitarene i top skiktet som man fikk mest for pengene, i forhold til Gibson og etc.. Og han syns de var helt fantastiske. bare så dere vet det :P Og nei, jeg hadde akkurat kjøpt gitar så han sa ikke dette bare for å selge :)

mvh kristoffer!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.