Web Analytics
Jump to content

Monster Cable


Sandman

Recommended Posts

Ja, da har jeg altså fått mine Monster Cables, det tok 6 dager, all the way fra over there, og jeg betalte i overkant av 300 kr pr. stk.

Her følger en kjapp review:

Lyd: Jeg trodde ikke at det var mulig at Les Paul'en skulle få mer baller, men det gjorde den faktisk, og det er også en forbedring i toppen, en ganske klar forbedring egentlig. Skal komme mer tilbake til dette etter øving i ettermiddag.

Konstruksjon: Kabelen virker svært solid, en anelse tykkere enn de fleste andre instrumentkabler, jack'ene er SVÆRT sexy ergonomisk utført,og de er dekket av 24k gull. Hehe, det står faktisk på esken: Patented body shape with 24k gold contacts-who says you can't get excited about a connector?

Annet: Den er foreløpig ganske vanskelig å kveile, det vil si, det virker som om kabelen har veldig godt minne ved kveiling, ikke når den er utstrakt, noe som ikke trenger å være en fordel. Det håper jeg forbedrer seg etter en stund. Det fulgte med en sånn kul rød borrelås-sak til å holde kabelen sammenkveilet med, nok et pluss.

Definisjon:Kabelen jeg har sammenlignet med og brukt tidligere er ikke noe dårlig kabel det heller, Klotz kabel med Neutrik jack'er, men det er helt klart forbedring i lyden; klarere topp og tightere bass, og det skulle ikke forundre meg om det har skjedd noe i mid-området også. Legg til 100% unlimited warranty no matter what happens og den røde borrelås-saken, så synes jeg lett at kabelen er verdt 320 kroner.

LØP&KJØP!

Link to comment
Share on other sites

ble det ingen moms, selv om kabelen kostet over 200 kr ?

prøvde å bestille noen andre kabler fra music123 nå, men portoen koster jo 25 dollar? .. da blir det jo plutselig dobbelt så dyrt.. finnes det et trix, for å få billigere porto ?.. kan umulig koste 25 dollar for to enkle kabler.

Link to comment
Share on other sites

Det har jeg egentlig aldri tenkt på - at lyden blir bedre med bedre kabler! Får nesten bestille noen sånne da. Har generelt bare pleid å kjøpe de billigste, fordi jeg har en lei tendens til å miste dem da. Kabler var usedvanlig billig i tyskland...

Link to comment
Share on other sites

Deter ihvertfall ingen tvil om at lyden ble annerledes, men det viktigste for meg er at kabelen holder, og gjør den det ikke, får jeg en ny. Når det gjelder nøyaktig hva det kom på med frakt og toll og moms er jeg sannelig ikke sikker, da jeg betalte med visa, og har ikke sjekket saldoen enda. I fraktbrevet står det at jeg betalte 26 dollar pr.stk, noe som ikke kan stemme, da de koster 49 dollar pr stk. Jeg vet ikke, men skal finne det ut.

Link to comment
Share on other sites

Enig med nettrom her. Men det er klart at hvis signalet er meget dårlig gjennom kablene bør man jo kjøpe seg nye.

Jeg skal vertfall ikke kjøpe meg nye fancye kabler til 400 kr stykket.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.