Web Analytics
Jump to content

sunnO)))


Groet
 Share

Recommended Posts

SUNN O))) spiller to ekstremt spesielle konserter på Chateau Neuf i Oslo

6087-200.jpg

Torsdag 21. januar vil bandets nyeste album Monoliths & Dimensions fremføres i sin helhet i Storsalen. Dette er en konsert med kun sitteplasser, og det vil bli benyttet et kvadrofonisk PA-anlegg.

Fredag 22. januar forflytter vi oss ned i Betong hvor vi vil få høreutdrag fra Shoshin/Grimrobes.

Sunn O))) (uttales Sun) ble født allerede tidlig på 90-tallet, den gang som en hyllest til en av drone/doomrockens mest innflytelsesrike aktører, nemlig Earth – et Seattle-band som ved hjelp av sine kraftige Sunn-forsterkere og nedstemte gitarstrenger maktet å skape en altoverskyggende lyd. Sunn O))) tok med seg dette uttrykket og utviklet sin egen sound og sitt eget uttrykk.

Sunn O))) er aktuelle med sitt nyeste album Monoliths & Dimensions, utgitt på Southern Lord Records. Dette er bandets syvende studioalbum

- et intenst mesterverk. Monoliths & Dimensions er arrangert av Eyvind Kang, og inkluderer bruk av harpe, fløyte, engelsk horn og piano.

Dette er allikevel ikke ”Sunn O))) med strykere” eller ”metal møter orkester”, det er mye mer spennende enn dét. Albumet beskrives rett og slett som FOR BRA til å få karakter i ekstremmusikkbibelen Terrorizer, og fikk intet mindre enn 10/10 her på Musikknyheter.no

Det sier vel det meste. Samarbeidspartnere på albumet inkluderer Attila Csihar (Mayhem), Oren Ambarchi, Julian Priester (Sun Ra, Herbie Hancock) og Dylan Carson (Earth).

Jonas Prangerød i Øyafestivalen har selv sagt dette om Sunn O))) - Sunn O))) er noe av den mest brutale og seige julinga du kan utsette øra dine for. Bandet krever kanskje noe tålmodighet av lytterne, men musikken gir vanvittig mye tilbake når man først har kommet inn i den mørke dommedagstransen.

Torsdag 21. januar i Storsalen

Sittende konsert med kvadrofonisk PA

Monoliths & Dimensions fremføres

Dører 21.00

Konsert 21.30

Fredag 22. januar i Betong

Stående konsert

Utdrag fra Shoshin/Grimrobes fremføres

Dører 21.00

Konsert 22.00

Billettpris: 250/200 + bill.avg per konsert - 400 + bill.avg for begge

Musikknyheter.no - Nyhet: SUNN O))) med unik dobbelkonsert i Oslo

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.