Web Analytics
Jump to content

gitardoktor i bergen?


Straymond
 Share

Recommended Posts

 • 2 weeks later...

hehe, du sier kanskje noe der.

dårlig butikk å gi gitaren din til musikkverdens svar på Dr. Mengele for en enkel intonasjon, så får du plutselig tilbake en lekk sekkepipe med Ibanez på flute-stocken.

Info om Henki-priser: Jeg leverte inn min Les Paul til om-lodding av mikrofonene/switchingen. Jeg leverte med originalt wiring schema og alt. Det kostet 1200,-

Link to comment
Share on other sites

Henki er svindyr, bruker lang tid og holder ikke avtaler.

Jeg skulle selge en gitar og som en gest til kjøperen leverte jeg den inn til intonering og justering slik som det passet kjøper best. Henki lovet å bruke 4-5 dager. Når jeg kommer tilbake 5 dager etter har han ikke begynt, han sier han er ferdig imorgen. Henki bruker imidlertidig 3 uker, kunden går lei og jeg taper 12 høvdinger.

Det værste var at Henki ble sur pga jeg maste så fælt.

Edited by Kossoff
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Var det kun arbeidspenger for lodding eller var det deler inkludert?

Gjorde dem annet med gitaren samtidig?

Nei det var bare lodding, intet annet. Han er veldig dyr. Jeg kan egentlig ikke forstå at i norges nest største by med et vanvittig aktivt musikkliv, finnes kun ett alternativ til reparasjon og annet arbeid. Han er flink ja, men han er dyr, upålitelig og ustrukturert og lar arbeid vente i det uendelige om man ikke maser. Verkstedet er fylt med instrumenter som venter på arbeid, likevel står han og lager nye instrumenter fra scratch i verkstedet sitt. Byen skriker etter en som kan ta over dette store markedet og la ham putle i fred med sine koseprosjekter.

Edited by Mr.Ray
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.