Web Analytics
Jump to content

arnen

Medlem
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

About arnen

arnen's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. De Boston knottene du linker til passer de små Alpha pot'ene du finner i Strat kopier fra ulike leverandører. Til Fender må du bruke den større typen som heter KB244T og KB244V. De passer store Alpha, CTS og de fleste US produserte splitshaft potmeter.
 2. Den er festet med dobbeltsidig tape, så en forsiktig føn for å myke opp limet burde fungere
 3. Har K&K BassMaster Pro som jeg kjøpte fra butikken "Æljen" linker til over, og det låter korrekt med korrekt bunn og "luft" i toppen både live og til opptak. Prisen er også fin i forhold til kvalitet på komponentene i settet, og du kan montere den selv uten problem.
 4. Det har du rett i, men det var vel voksen og ikke lakkfornyeren fra Turtle som fungerer fint på gitarer med moderne lakk
 5. Jo, men det var vel før "Mr. Turtle" kom på banen?
 6. Liker Nitrolakken Turtlewax da?
 7. Den fins jo å få i Norge. Litt dyrere da - men allikevel: Guitar Scratch Remover
 8. Alle "spor" i Cubase er egentlig bare en styring for i hvilken rekkefølge og hvor stor del av lydfilene som utgjør "sporet" skal avspilles. Skal du bruke Cubase filer i noe annet program, må du først "bounce" filen slik at "sporet" ditt som kanskje inneholder mange take blir en sammenhengende WAV fil som starter på 0. Alle Cubasefilene må ha samme start (0) ellers må du bruke tid på å justere de frem og tilbake i den editoren du skal bruke - enten det er ProTools eller Audacity.
 9. Eller simpelten henge den i taket slik at du kan se på den før du sovner og når du våkner :b
 10. Stainless: Warwick Black Label, Nikkel: Newtone Diamond, Flatwounds: Pyramid Gold
 11. Etter det jeg kjenner til har spenn (tension) ikke noe med tykkelsen på strengene å gjøre, men legeringen. D'Addario er jo stive sammenlignet med andre fabrikat, og det er jo stor forskjell i tension mellom nikkel og stainless strenger. F.eks. D'Addario sammenlignet med Ernie Ball selv om dettene har samme tykkelse. Strengene uten omspinning er jo lettest å sammenligne, men det er også forskjell på hvor stiv strengen føles avhengig av hvordan den er omspunnet og om det er sekslantet eller rund kjerne - og selv om to strengetyper har samme målbare tension kan de føles ulike å spille på pga ulik omspinning.
 12. arnen

  Musicman Stingray

  Stingray har ikke soapbar men en MM humbucker med store magneter som er særegen for Stingray. Låter fint på det meste synes jeg, men har en tydelig signatur. Rock: AC/DC, Funk: Mothers Finest, tidllig FLEA osv. osv. Tony Levin som bl.a. spiller med Peter Gabriel og Pino Palladino er noen kjente brukere. I band låter den "fyldig" og den har mer "sub" enn både P og J bass.
 13. Steve Stevens Allan Holdsworth
 14. Hvis Sperzel er utelukket og du syns Kluson er tingen - hva med disse
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.