Web Analytics
Jump to content

Hvordan programmerer dere trommespor?


Konnis

Recommended Posts

Har tenkt til å kjøpe meg et lydkort så jeg kan spille inn gitarting på pcen osv, og da skal jeg også ha et trommespor i bakgrunnen.

MEN!

Hvordan programmerer dere trommesporene deres?

Hvilke programmer bruker dere?

tenker da på noe a la dette: http://forum.gitarnorge.no/Kolonien-f33/Innspillinger-f14/ENGL-E670-Special-Edition-test-t23755.html&p=335136&fromsearch=1#entry335136

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Addictive drums. Noe av samme greia som EZ, men bedre lyd i mine ører. Er vel en smakssak. EZ var enklere å bruke, der har Addictive en GOD del å ta igjen. Bl.a at du kunne lage en ferdig trommesekvens i midi, og importere den til EZ istedet for å importere den til midi-sporet. Da slipper man drum maps og feil trommelyd

Link to comment
Share on other sites

Har inntil nå ikke visst at det går an å importere fra Guitar Pro til EZDrummer, men det skal jeg begynne med.

Om jeg ikke har et gp-spor tilgjengelig tar jeg bare en ferdiggroove fra ezdrummer og modifiserer den hvis nødvendig via midi/usb-keyboard og/eller mus i ableton.

Link to comment
Share on other sites

er veldig mange samples å finne på nett. Veldig mye bra og. Altså enkelt slag. Så lager du spor for alle trommene, og setter sammen, om du kan sampling, så blir detta det samme bare litt mer detaljert.

Sjekk ut Dysterkald på myspace. De trommene har jeg programmert fra bund, hver enkelt basstromme, skarp, tammer, cymbaler etc. Tar litt tid, men det må det får at det skal bli bra. (iallefall på måten jeg gjør det :P)

Jeg kjøpte Double Bass Mania. kvalitet på de trommene der. Har ikke sjekka linken din så vet ikke hva slags musikk du skal spella men.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.