Web Analytics
Jump to content

Hvor mye teori?


Evenhumm

Recommended Posts

Hej. Jag tror att det är svårt att ge ett bra svar på det, vilken type musik vill du spela? Om du ska spela progmetal så krävs det antagligen mer teorikunnande än om du ska spela nåt mindre krävande. Till exempel, för att börja spela med oss så så skulle det väl underlätta att veta var A och E sitter men det är inget krav. Det är ju bara att peka med fingret på vilken ton man menar.. men det är oss :) .

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

"Du kan spille i band fra den første dagen du spiller bass", i følge http://www.studybass.com/

Samme som at hvilken som helst trommis eller gitarist kan bare plukke opp trommestikkene/gitaren og spille i band fra å med det første minuttet de gjør det i hele sitt liv, hvor bra det høres ut er en annen sak.

Til trådstarter:

Du trenger ikke kunne noe som helst, ting kommer etterhvert. Ting som kommer etterhvert kan inkludere hvor de forskjellige tonene er, rytme og godt øre, som også er de viktigste faktorene i mine øyne.

Link to comment
Share on other sites

Kult! :rolleyes:

Hva må man kunne får å skrive sanger da?

Fortsatt ingen verdens ting, du får mer innsikt i hvordan ting virker med teori men det er på ingen måte nødvendig for å kunne skrive en sang.

Hvor god kvalitet det blir på sangene er en annen sak, men kvaliteten heves som regel ved å skrive noen/mange sanger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.