Web Analytics
Jump to content

smp

Medlem
 • Posts

  204
 • Joined

 • Last visited

About smp

smp's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

1

Reputation

 1. Vi er en liten vennegjeng fra utafor gjøvik som har samlet sammen et band med mål å lage et lite "album". Kaller oss for Abaddon, og tenkte kanskje det var vært å vise fram det vi driver med her på forumet. Kommer til å jobbe iherdig med å lage flere låter utover sommeren, før vi tar opp alle demoene ordentlig. https://soundcloud.com/abaddonband/tracks
 2. Hei Er et gryende hobbyband i Hunndalen i alder 20 til 25, som trenger musikere. Spiller type musikk lignende TNT, Extreme osv. Coverlåter nå i begynnelsen. Vi trenger en trommis og vokalist. Vet at dette er et gitarforum, men håper på at det er noen som sitter på noen bi-instrumenter. Alder spiller ingen rolle, så lenge du er 20 eller over og er glad i øl! Har øvingslokale i Hunndalen.
 3. smp

  Morgentaake

  Kå døkk tru?? No som jeg og noen kompiser har tatt opp........ Kraftig inspirert av Ulvers "I Troldskog Faren Vild". Nybegynner når det gjelder miksing, så konstruktiv kritikk er ønskelig. https://soundcloud.com/sn-heim/morgentaake-feat-vacant
 4. Kjapt spørsmål jeg ikke gidder å lage ny tråd for. Passer jo også under denne. Klarte å lage hakk i min gitar med polylakk. De øverste lagene rundt hakket flasset av. Er det da en god ide å pensle så vidt over med noe klarlakk for å forhindre videre flassing, eller er det som oftest unødvendig?
 5. Dem skulle ha byttet ut låtene på 2-5 plass med Echoes, Time, Comfortably Numb og Money. Savner også Learning to Fly, Terminal Frost og What Do You Want From Me. Shine on har nå i hvert fall fått den plassen den fortjener, etter min mening.
 6. Er det noen her på forumet som har fulgt med på videobloggen til Rob Chappers aka The Monkey Lord? Det en fyr fra de britiske øyer som videoblogger om alt fra gear demos, lesson til rapporter fra gitarrelaterte happeninger, alt ispedd britisk humor. Han hadde blant annet flere grunndige videoer fra NAMM 2011 nå i vinter. Fyren holder også årlig sin egen lille gitarfestival, helt og holdent myntet på gitarister, kalt MonkeyFest. Han har også sitt "eget" gitarmerke kalt Chapman guitars, som har bygget tre-fire gitarer i serier på noen hundre eksemplarer. Veit MonkeyLord-navnet er passe barnslig, men tror det også passer for de som har har passert tenårene. Blogg på YouTube: http://www.youtube.com/user/RobChappers?blend=8&ob=5 MonkeyLord hjemmeside: http://www.monkeylord.co.uk/
 7. Første skikkelige gitarsoloen jeg lærte meg var soloen på Money. Vanskelig å peke på en klar favoritt, men likte det meste av musikken opp til Animals og albumene etter at Roger Waters forlot bandet. Hadde ikke noe spesielt sansen for The Wall, unntatt de store hit-ene som Comfortably Numb osv., før jeg hørte Roger Waters The Wall Live på Telenor Arena. Det var først da jeg fikk satt meg ned i historien i selve The Wall. Ellers er vel Pink Floyd klart favorittmusikken min.
 8. Ha ha... Da skal jeg sette av deprimering på øvelista. Ikke glem whiskey for sangstemmen...
 9. Mulig dumt spørsmål, men som dere forstår så er jeg ganske fersk innen hjemmeopptak. Når jeg setter 5 ms latency i innstillingene for ASIO-driveren, vil sporet jeg tar opp bli 5 ms forsinket eller vil bare lyden i monitorene, om jeg velger å kjøre lyden av gitaren ut av dem mens jeg tar opp, bli forsinket?
 10. smp

  Kaizers!

  De spilte nå i hvertfall ganske bra på Biri etter min mening. De klarte å lage en god dailog med publikum. Eneste minuset var at vokalmic'en vrengte hver gang vokalisten tok i. Gainen skulle vært satt litt lavere. Veit det er flisespikkere, men syns det ble litt irriterende å høre på i lengden.
 11. Problemet lå i at jeg hadde satt alt for kort latency i AISO settinga. Fikk bort problemet ved å sette den tilbake til de anbefalte 5 ms.
 12. Takk for svar. Er helt åpen for konstruktiv kritikk, og som dere sier har jeg nok en del igjen å lære. Må nok å øve på å spille enda tightere. Begynner selv å bli litt lei av å bare shredde, men finner liksom ikke på noe annet enn de gode gamle blueslicksene.
 13. Pleier for det meste å mikke opp ampen, så er nok ikke de innebygde effektene. Tror det ligger noe i innstillingene på PC-en, eller at den rett og slett er for treig. Zoomen funker som fjell på stasjonær PC. Problemet er at jeg får bare med meg den bærbare når det er folkehøyskole til høsten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.