Gå til innhold

Evenhumm

Medlem
 • Innholdsteller

  129
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Evenhumm

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 13. juli 1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Musikk.
 1. Så han spille på Molde jazz den 16 juli. Groova no helt sykt. Hvor var det han spilte den 31?
 2. Ingen som har nevnt Marcus Miller, hvorfor ikke?
 3. Tiden har kommet for å spille inn noen bassriff. Vanligvis har jeg brukt pcens innebygde lydkort, men hørte at eskterne funker bedre så hvorfor ikke prøve. Hittil har jeg to kandidater Steinberg CI1 USB Audio Interface, ca 767,- http://www.steinberg.net/en/products/audio_interfaces/ci_series/models/ci1.html Roland UA-11-MK2, ca 610,- http://www.roland.no/products/productdetails.aspx?p=1263&c=72 Noen her som har erfaring med disse to, eller noen andre lydkort under tusenlappen? Har lest mye forskjellig om Steinbergs CI1 og er litt skeptisk. Derimot finnes det ingen omtaler av Rolands UA-11 i det hele tatt, noe som egentlig er litt pussig. På forhånd takk
 4. Hei. Jeg er en bassist på snart 20 som ser etter ett band med litt trøkk i. Har spilt bass i 3 år hos lærer og har ca 10 år med musikkerfaring fra andre instrumenter, bl annet trumpet. Er mest interessert i hard rock, funk rock, alternativ metal og punk. Øvingslokale må være i Oslo. Flytter tilbake til Oslo 16. mai og kan starte øvinga da. Kontakt: Evenhumm(at)hotmail.com
 5. Jeg er også gira på å være med, er snart ferdig med folkehøgskole og ser derfor etter nye prosjekter. Har bra innspillingsutstyr og er med på alle sjangre innenfor rock og metall.
 6. Noen som har tips til "passe store" comboforsterkere rundt 100watt til under 3000 kroner. Hittil har jeg sett på Ebs Classion session 60, Behringer BXL9000, Ashdown Five fifteen basss combo eller Five fifteen mini rigg. Noen som har prøvd disse eller har tips til andre forsterkere jeg burde se på før jeg bestemmer meg? Er det noen spesielle merker jeg burde sjekke ut? Forøvrig spiller jeg mest rock, metal og funk så forsterkeren må funke bra til det. Links til ampene jeg har sett på: EBS http://www.bass.se/2009/session60.htm Ashdown http://www.ashdownmusic.com/bass/detail.asp?ID=223 http://www.ashdownmusic.com/bass/detail.asp?id=82 Behringer http://4sound.no/itempg.aspx?id=59595&artno=156516
 7. Evenhumm

  SYK feedback

  Det var omgivelsene, testa den hjemme. Problemet løste seg selv ved at vi brukte PAen istedenfor.
 8. Evenhumm

  SYK feedback

  Egenresonans er på grunn av forsterkeren eller omgivelsene?
 9. Evenhumm

  SYK feedback

  Vet ikke helt egenresonanser er, men sikkert ikke så vanskelig å gjette seg til. Uansett så er det ikke noe lokale, vi skal spille ute under en paveljong, så mulig at det er taket som resonerer.
 10. Evenhumm

  SYK feedback

  Så bandet hadde lydsjekk i dag for ett gig i morra og bassen min feeda noe helt sinsykt. Det merkelig er at en del av feeden kom fra forsterkern og ble forsterka når miksebordet var på, selv om forsterkern ikke var micca opp. En annen rar ting er at den feeda BARE når jeg spilte A, spesielt A en i 5 båndet på E strengen var HELT syk. Noen som har noen tips til å fikse dette? Prøvde å slå av både driven og kompressoren, samt skifte kabel til forsterkern men det hadde ikke noe å si. Forsterkern er en 240W av merket "workman", eller noe i den duren.
 11. Ja går nok for EBS en, har en multidrive og er fornøyd med den så derfor er det godt mulig at jeg liker kompressoren deres også.
 12. driver å lurer på kompressor selv, mest til inspilling da. Har bare sett på mutlicomp og den ser bra ut. Noen som har bra forslag til en kraftforsyning som forsyner flere effekter?
 13. Gjorde ca det samme ;P
 14. Shit hvordan greide en Rage against fan som meg å glemme Take the power back :/
 15. Kan også slenge på ett par låter til:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.