Web Analytics
Jump to content

Multi effekt


magnalf
 Share

Recommended Posts

Noe i Boss ME-serien kanskje? Disse kommer med expression-pedal som kan være gøy? ME-50 og ME-70 har i tillegg looper. ME-70 har også forsterkersimuleringer og funker veldi fint med hodetelefoner o.l. ME-50 går for helt ned i 1000 kr brukt.ME-70 er relativt ny og er foreløbig sjeldene på bruktmarkedet, men går nye for 2500 kr hos de fleste nettbutikker. Husk at du må kjøpe Boss sin adapter separat for disse.

Edited by Mortius
Link to comment
Share on other sites

jeg Mener at en Pod xt eller x3 live er gode alternativer. jeg hadde xt live før jeg gikk over til bokser, og det lærte meg ganske mye om forskjellige effekter :) den låter greit og :)

Kan anbefale noe i Boss ME eller GT serien. Har en Boss Me-70 selv, veldig fonøyd med den!

Forresten, kjøp brukt! Uansett, med mindre butikken har et sånt 1kroners salg til den første personen til kassen og du er først...

Men ihvertfall, Pod og Boss har noen gode multieffekter!

Link to comment
Share on other sites

jeg Mener at en Pod xt eller x3 live er gode alternativer. jeg hadde xt live før jeg gikk over til bokser, og det lærte meg ganske mye om forskjellige effekter :) den låter greit og :)

Hvis budsjettet ditt er f.eks 6000kr har du godt og vel så du kan velge fritt mellom Line 6 X3 live og Boss GT10.

GT10 er for meg mer et verktøy som er litt klønete å bruke, og forsterkersimuleringene er ikke spesielt gode, men til gjengjeld er effektene veldig solide.

X3 live har mange gode simuleringer og effekter og er veldig lett å komme i gang med. Har også selvfølgelig mye dybde og muligheter.

Jeg endte opp med GT10 selv fordi jeg føler den passer meg bedre og at X3 live er litt for "ekstrem" og skal gjøre så veldig mye med signalet ditt (som er bra hvis du vil ha store endringer, men jeg vil bare legge på litt kompressor, reverb, eq, kanskje en OD etc)

Hvis du har et budsjett på under 2000kr er faktisk Zoom ganske flinke, men de aller billigste er ikke noe å hoppe i taket for. Jeg ville også ett på Digitech (RP-serien) hvis du har et trangt budsjett. Gode saker. :)

Edited by Morten Larsen
Link to comment
Share on other sites

Ønsker meg en multieffektpedal og vurderer å kjøpe en ME-70, men har hørt at det kan bli en del støy. Stemmer dette? Og er det noen rutinerte på området som evt. har noen andre anbefalinger?? Om det er av interesse spiller jeg på en highway 1 strat med en supersonic forsterker...

Link to comment
Share on other sites

Er det noen som kan tipse meg om hva som er bra å kjøpe når jeg ska kjøpe min første multieffekt? Har aldri testert noen så trenger litt hjelp.

Jag har en Roger Linn Adrenalinn till salgs som jag varmt kan rekommendera (säljes pga att jag inte behöver någon multieffekt längre). Jag har ägt varianter från många multieffektproducenter men Adrenalinn är min favorit, men det är såklart subjektivt :) . Den är väl värd att checka ut om man vill ha något annat(jag höll på att säga "mer") än Boss, Zoom, Vox mm.

Link to comment
Share on other sites

Har ME-70 selv. Det kan bli litt støy med heftig med vreng eller full gain på rectifierkanalen som sagt, men ME-70 har en 'Noise Suppressor' som gjør at du kan ta bort støy og annet. Denne funker fint og fjerner støy, selv om pickup'ene ikke blir like følsomme for vibrasjoner i strengene hvis du skrur den for høyt. Vil absolutt anbefale Me-70.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.