Web Analytics
Jump to content

Anbefalinger på forsterkere.


Zorog
 Share

Recommended Posts

Jeg har tenkt å kjøpe meg en ny forsterker og jeg har sett på mange forsterkere men klarer ikke å bestemme meg helt for en. Jeg har for det meste sett på forsterkere på nettet så jeg må nok ta meg tur til en musikkforrettning for å teste ut noen forsterkere men da skulle jeg gjerne hatt noen pre-anbefalinger. Jeg har til nå spilt på en billig dritt forsterker med en multieffekter som er helt forferdelig etter min mening. Så da har jeg tenkt på en forsterker som har bra overdrive og clean channel som kan gi meg en sikkelig trøkk, og en som gir mye lyd ut av seg. Jeg trenger en forsterker som jeg kan bruke hjemme og på øvinger. Jeg spiller mye metal og rock men også blues.

Jeg håper noen kan hjelpe meg noen anbefalinger : )

Jeg vil bruke opptil 7 000 kr på en forsterker. Det er så mange forskjellige forsterkere ut så jeg trenger anbefalinger på hva jeg skl velge hvertfall :P

Takk takk :)

Link to comment
Share on other sites

Hva med å sjekke ut en Orange Tiny Terror?

Jeg prøvde en på en lokal gitarsjappe med en skikkelig overdrive pedal foran, og den låt meget bra !

Koster ikke skjorta eller, og funker også veldig bra til rock/blues o.l. uten OD pedal... Litt youtube videoer:

(Can the Tiny Terror Play Metal)

(Pro Guitar Shop Walkthrough) <- denne videoen har bedre lydkvalitet :P

PS: jeg tror TUFFTUFFTUFF har noen kliss nye til salgs til en brukbar pris :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil absolutt anbefale deg å sjekke ut en forsterker som ligger til salgs på forumet her, en Engl Screamer combo. Kanonbra rørforsterker som gjør både blues og metal, og kommer vistnok med fotbrett i tillegg. Selger har nettopp nedjustert prisen til 7500,-

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.