Web Analytics
Jump to content

Nytt medlem


Guitardude
 Share

Recommended Posts

Lykke til, og velkommen til forumet.

Du får skrike ut hvis du trenger noe hjelp en gang. Hva slags gitar har du forresten kjøpt deg? :)

Huff, vet ikke om jeg tør å si det, men det er en Morgan CG 09 Blk. Jeg er igrunnen kjempefornøyd, men jeg har ingenting å sammenlikne med. Lykkelig uvitende :lol:

Planen er å gå over på elektrisk når jeg er passe god til å spille, ble anbefalt å lære å spille først med akustisk. Begynner å få teken nå, fingrene begynner å gå av seg selv, og det motbeviser min teori at det er umulig å lære å spille gitar slik "proffene" gjør. For teoretisk er det for en realist som meg uforståelig.

Takk for velkomsten forresten !

Link to comment
Share on other sites

Huff, vet ikke om jeg tør å si det, men det er en Morgan CG 09 Blk.

Ingen ting galt med den gitaren. En av de gitarene som har stødigst kvalitet og veldig populær. Det er vel såvidt jeg vet nøyaktig samme gitar som CG-10 og CG-14 (forskjellig nummerering avhengig av butikken som selger. Skaper mindre konkurranse blant butikkene fordi nummere og priser blir vanskeligere å sammenligne). Jeg skal ikke si noe helt sikkert, men jeg er overbevist om at det også er nøyaktig samme gitaren fra nøyaktig samme kinafabrikken som Cataluña C81, men Cataluña har en lavere veiledende pris 1295 vs 1695. Det er nemlig også et par andre Cataluña gitarer som er helt identiske med Morgan med unntak av headstock og litt lavere veil. pris.

Hvis du har lest tråden min her: http://forum.gitarnorge.no/Morgan-Gitarer-t23524.html så ser du (etter hvert ;) ) at konklusjonen blir at de lager gode gitarer, men at man i en del tilfeller kan finne noe enda bedre til samme pris hvis man leter. I den prisklassen gitaren din er har du valgt trygt og fint.

Edited by Morten Larsen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.