Web Analytics
Jump to content

yelf1

Medlem
 • Posts

  243
 • Joined

 • Last visited

About yelf1

 • Birthday 08/31/1980

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Svorkmo
 • Interests
  Gitar Fotball og Motorsykkel, Rock On... høh

yelf1's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. yelf1

  Yelf1's nye glis

  hehe,måtte få fram at den nesten ikke var det men vi sier brukt! litt.
 2. yelf1

  Yelf1's nye glis

  2000,- med hardcase og et ekstra strengesett. Andrehånds av en kjempetrivelig bassist i Trondheim. hehe, han fant visst fort ut at han ikke var no'n gitarist, var for mange strenger, sa'n eh,blir andrehånds rett?? Han kjøpte'n iallefall ny. hehe,sånn går det når Leif skal bruke vanskelige ord...!
 3. Halla alle Kjøpte meg ny gitar for ei ukes tid sia. Er kjempegodt fornøyd, fin klang og låter fortreffelig oppkoblet! Lettspilt,i hele tatt et kjempekjøp for etpar lapper Bilder sikkert? Åkei da
 4. Må nok ha bilde ja =) Velkommen til forumet da!! Arti dess flere vi er!!
 5. fine ting da! pris for cort'n a?
 6. hehe, syns det var litt tøft! du sier jo sjøl det som er litt bob-bob syns jeg. jeg og savner overganger, for det gjør seg med de "pausene" der det er litt downtempo innimellom. vekte godhumøret mitt hehe.
 7. Dæsken, den var fin'a!!! Der fant jeg et item å sikle over! Den kan vel bli med på f.eks en hyttetur med kanarifugl i bur, og at folk hører hva jeg spiller? oioioi, vil ha! Nå må jeg bare få prøvd en sånn..... hmmm Tør jeg spørre hvor det lønner seg å leite etter en sånn? Skal du selge din'a? hehe
 8. ..ja, er det jeg har fått inntrykket av ja. Får bare prøve litt gitarer antakelig, tror nok det har mye med at det var så "el-preg" på tynnkassen, at jeg fikk dilla haha.. Er ute etter spesielle gitarer jeg, tøffest det. Iallefullefall blir det uaktuelt å kjøpe uten preamp!
 9. Haha snedig! Var akkurat en sånn jeg linka til!
 10. har aldri lagt ut en link i løpet av mine 30 leveår, men prøver nå.... http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=22382891 Må jo leite etter brukt først!! hehe.. Og billigst.. Finner endel Morgan, er vel en grunn til at folk selger dem billig? Jeg likte sannelig den grå i denne annonsen! Det var en spesiell nok gitar Og RD jeg ser poenget, er litt drygt at folk må være litt stille om en spiller, jeg liker jaffall å skulle dra til med litt "upspeed" musikk om først skamvettet forsvinner!!
 11. Åkei, nå skjønner jeg en del mere! Trur jeg skal prøve den eventuelle gitaren mer nå når jeg veit mer fordeler og ulemper.. Ganske kjekt å vite litt før en prøver, det er jo alltids en smakssak dette. Var ikke så nøye på det tidligere, men nå er alt mer viktig, med tanke på å spille så folk hører meg og sånt i framtida hehe... Det hjælper jo å øve, jo! Takker for tipsa, gjerne fortsett med det da! Kanskje f.eks du RalphD kunne spilt inn en strofe med AEG8E'n din, og samme strofa med en "normal" tjukk kasse? Er det den rødbursta gitaren du har? den var snygg på Ibanez-sida! EDIT jeg kikka i galleriet... hehe.
 12. Begrenser lyden seg? Altså, lyden bærer ikke så godt kanskje? Haakenstad: Er litt sant det, alt avhenger jo av prisen.. Hadde egentlig bestemt meg for å begrense meg til rundt 3000,- for neste gitar, men har funnet ut at det lønner seg å kjøpe etter feeling på gitaren istedet for pris, heller vente litt til mere penger i kassa hehe.. Men la oss si til mellom 2500,- til 5000,- ,det er min rekkevidde pr. dags dato da.
 13. Kult! Legg ut etpar bilder av dem da? Var inne på ibanez-sida nå, men er vanskelig å se utfra bildene der.. Har du no' kontakter som selger ibanez her i landet? Sjelden man finner priser og sånt på hjemmesidene til fabrikantene, har jeg inntrykk av..
 14. Heisann! Nå, nå har jeg spekulert litt igjen, serru Forleden prøvde jeg en Dean aku. gitar (form som en Dean ML), med mulighet for tilkobling til forsterker(er vel det som heter preamp?) og gode greier. Den fikk meg ordentlig sulten på akustisk gitar! Innså at det går an å få i pose og sekk For å komme til poenget, så hadde den en skikkelig slank kasse! Jeg vil ha sånn kasse på min fremtidige, men finner ikke noen andre merker eller typer med sånn. Leter jeg på feil plasser, eller er det ikke mange sånne der ute? Eller er det kanskje en grunn til at kassene er såpass "feite"? Grunnet lyden? -ja, jeg skjønner du tenker; "hvorfor kjøper'n ikke bare den gittarn'a?? Er'n dum??" hehe.. -vil jo ha tradisjonelt "kassegitar-design" på den, ML-stuket er ikke noe for meg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.