Web Analytics
Jump to content

Schecter Gitar Til metal bruk


AndersEvald
 Share

Recommended Posts

Hei. Jeg var nesten sikker på mitt valg av ESP Eclipse da jeg kom over Schecter gitarene som for så vidt var et ukjent merke for meg. Så at noen av disse hadde originalt EMG mikrfoner i gitarene og det er jeg ute etter. Må si jeg tente litt da jeg så det fete utseende på noen av disse giaterene.

Jeg er ute etter gitar til metal bruk, og likte disse svært godt, men har hørt så lite om dem?

Så litt på denne Hellraiser serien og falt litt for den. Så at halsen på denne var sammenhengende i kroppen. Synes dette var litt merkelig? :P Eller så er det bare jeg som er litt Noob. :P Men vil han en med EMG mikrfoner :)

Trenger litt erfaringer og meninger takk :)

Hvor er det godt utvalg av disse i norge?

http://www.schecterguitars.com/

Link to comment
Share on other sites

Schecter er gode gitarer, har en 7-strenger som jeg nå bruker til hovedgitar, veldig god hals, og den var NESTEN perfekt oppsatt fra fabrikken.

mikrofonene er det eneste jeg kunne tenke meg å bytte ut, de kunne vært litt bedre, veldig fin clean lyd (siden du kan splitte humb til s-pup), og vrengen er jo grei nok... den holder stemminga bedre enn mange andre gitarer, og har sånn passe vekt..

så Schecter er masse gitar for pengene.

Link to comment
Share on other sites

Schecter er gode gitarer, har en 7-strenger som jeg nå bruker til hovedgitar, veldig god hals, og den var NESTEN perfekt oppsatt fra fabrikken.

mikrofonene er det eneste jeg kunne tenke meg å bytte ut, de kunne vært litt bedre, veldig fin clean lyd (siden du kan splitte humb til s-pup), og vrengen er jo grei nok... den holder stemminga bedre enn mange andre gitarer, og har sånn passe vekt..

så Schecter er masse gitar for pengene.

Hvilken er det du har?

Ser Damien 7 går ganske billig på Ebay. Mens Blackjack og Hellraiser er litt dyrere.

Tingen er at Damien 7 har Duncan Designet buckers. har litt fobi mot dem..

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

jeg har en schecter omen extreme 7 bare.. billig, men herregud så god :P tror mikrofonene heter noe sånn som V7.. noe makkverk schecter har laget.. men jeg er veldig fornøyd, den ser pen ut, den er god å spille på, og med de riktige effektene og en god amp så kan det bli en knakende fin lyd.. det som er gøy med schecter er hvis du ser på navnet på gitarene.. du har filmen The omen.. i filmen the OMEN (som er en gitar til schecter) er det en liten besatt gutt som heter DAMIEN (som også er en gitar til schecter) og han er bokstavlig talt en HELLRAISER (som igjen er en gitar til schecter)... de er veldig glad i det mørke og mystiske, Hellraiser, hellcat osv :P veldig gøy

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.