Web Analytics
Jump to content

Skal kanskje kjøpe en LTD KH-602, trenger erfarings tips


Helmaroc
 Share

Recommended Posts

Jeg lurer på om jeg kanskje skal kjøpe en LTD KH-602... jeg hadde først tenkt og kjøpe 202`en. men leste at folk synes den var piss, så jeg leste at 602`en var et bedere valg.

men viss noen tror at jeg burde tenke på en annen så si ifra.

Link to comment
Share on other sites

Det er forøvrig ganske forskjell på KH-202 og KH-602 både kvalitets og lydmessig.

Du gjør fornuftig ved å velge 602 fremfor 202. Men det finnes også gode eksemplarer av 202. Det er veldig variert kvalitet på dem.

Den 202 jeg har spilt på hadde D-hals og var ganske grei å spille på. Lydmessig så var lyden i EMG-HZ ganske tight og det låt stort.

Gitaren veier ikke mye, viss det har noe å si for deg.

Men helt personlig så ville jeg gått for en brukt M-1000 eller en brut EC-1000 kanskje.

Ellers har jo Ibanez veldig mye bra i den prisklassen dersom det er superstrat du skal ha. Du må prøve dem og se hva du liker best.

Link to comment
Share on other sites

Min Første El-Gitar var en 202, har den enda, men jeg bytta mikker til skikkelig EMG... Personlig synes jeg treverket er kjempebra, og er kjempefornøyd med gitaren... Folk klager over floyd rosen på 202'en, men jeg voldtar whammyen rett som det er, og gitaren holder seg like stemt !

Men som Troll sier, det finnes sikkert dårlige og gode KH-gitarer, men jeg var tydeligvis heldig og fikk en god en ! :)

Link to comment
Share on other sites

Om det er din første gitar, ville jeg ikke kjøpt gitar med Floyd (om du ikke MÅ ha det) ;) Min første gitar hadde det, ble lei veldig fort. Har fortsatt ikke sansen for floyd :P

Floyd er fint det, men selv litt lyst på en fast stol gitar.

Jeg synest att en gitar med floyd rose generelt er en risk å ta.

Den kan være en pain in the ass om man ikke er helt klar over hvordan den fungerer.

Satt ei stund selv med min første gitar før jeg fikk satt den opp skikkelig.

Husker jeg satt første natta, første floyd gitar, eksperimenterte litt til jeg fant den ultimate floyd stemmings-metoden:p

Satt der 2 timer i strekk.

Link to comment
Share on other sites

Er dette din første gitar ? I så fall er det kanskje ikke det beste kjøpet for en nybegynner egentlig kanskje..

Det er litt vanskelig å anbefale noe uten at du sier noe om hva du spiller osv, osv

det er ikke min første gitar, og jeg spiller for det meste metallica låter og litt i den veien, har en bæsj gitar som jeg er lei av, den gir dårlig lyd og ikke no bra med den

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville istede for å kjøpe en ny LTD KH-602,

prøvd å finne f.eks en fint brukt ESP M-II eller en Esp Horizon.

Her er en på forumet som selger M-II for 8500, helt dønn strøken.

http://forum.gitarnorge.no/Selges-ESP-II-t23071.html

Spørr du meg er det der MYE gitar for penga,

Seymour Duncan Blackout i den også. Metalpickup så det holder.

Edited by xshorteyx
Link to comment
Share on other sites

Bare tenkte å nyansere litt her.

LTD KH-602 er en veldig fin gitar til metallica-spilling og lignende. Det finnes "bedre" gitarer i samme prisklasse i betydningen at de er mer allsidige (Les Paul/Eclipse, eller låter bedre på spesielle sjangre (Sg/strat/tele/LP jr) eller er mer lettspilt (Mye bra fra Ibanez, Fender etc). Evt kan du også få tak i en mer kostbar gitar brukt (En billig esp/gibson).

Innenfor det KH-602 skal gjøre (passe lettspillt gitar med floyd som er slitesterk og en tradisjonell metall-lyd) mener jeg det er en av de bedre du får tak i til den prisen (uansett om du måler prisen på en ny KH-602 eller en brukt en). Den låter som den skal, og er god å spille på. Prøv den en del selv. Har du plutselig andre ønsker enn det denne gitaren gir deg finnes det jo mye annet bra å velge mellom til samme pris, men til det du nevnte i posten din høres det ut som et solid kjøp, og jeg kan ihvertfall anbefale den, på tross av at jeg ikke ville eid en selv (fordi jeg musikkmessig er en gammel kjip mann fanget i en ung kropp og bare liker de gode gamle gitarene (+ fat body ESP Eclipse med S.Duncan og fast stol))

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.