Web Analytics
Jump to content

Morgan LP


GuitarFreak
 Share

Recommended Posts

Jeg har en Morgan LP-kopi som jeg vil forbedre, makan til møkkapups skal du lete lenge etter, hva skal til for å forbedre den? uten at det blir for dyrt, vil ikke kaste bort for mye på den, men vil ha en gitar jeg kan sette på tykke strenger og stemme ned en del.

hva kan jeg putte i av mikrofoner? hva mer skal til for å forbedre?

Hva jeg vil bruke den til?

veldig tung musikk

Link to comment
Share on other sites

Hvis det ikke skal koste all verden, kikk litt på utvalget til GFS. De har mange modeller, koster ikke all verden, og de jeg har vært borti har vært mye pickup for pengene. Det betyr ikke at alt er like bra, nødvendigvis, skulle jeg ha testet alle pickupene de har, mått jeg ha hatt det som fulltidsjobb en periode.

Kikk for eksempel i "clearence"- seksjonen. Der selger de hot owerwound pickups for 30- 40 USD- for settet..

Dessuten, at jeg liker de jeg har prøvd, betyr ikke at du er enig. Men varene de selger er rimelige, og firmaet er veldig greit å handle med. Det betyr jo en del, det også.

http://store.guitarfetish.com/

Link to comment
Share on other sites

De eneste jeg har prøvd, og som jeg anbefaler, er blades i singlecoilversjon. Det passer jo ikke for deg. Byggekvalitet er veldig bra, og de låter helt knall. Det jeg selv har sett, som jeg synes så spennende ut, og som jeg nok skal teste ut når alle prosjektene jeg har kjøpt men ikke hatt tid til å røre, er disse:

http://store.guitarfetish.com/gfsporacrpok1.html

Og så har jeg litt lyst på P90, men det er jo ikke noe som passer til "veldig tung musikk". De i linken over tror jeg er heftige saker, men har som sagt null erfaring. To sånne koster deg rundt tusenlappen, ferdig på kjøkkenbordet her i Norge. Hva har du å tape? Du får en Seymour Duncan her på berget for den prisen.

Ellers så har du jo settene til 30 USD.

Dette er strengt att ikke en anbefaling, bare noe jeg sikler på selv. :)

Link to comment
Share on other sites

Viktigste forbedringspunktet for meg på en Morgan LP41 (regner med at det er den du har ut ifra beskrivelsen) er halsen.

Elektronikken som sitter på er ikke noe å skrive hjem om, men til den bruken du nevnte (stemme ned og sette på tjukkere strenger) vil jeg si halsen er det svakeste leddet ditt. Bytt hals, også tar du elektronikken når du er ferdig med halsen. Det er faktisk den du skal spille på. Først må du få gitaren spillbar etter dine preferanser, og så bør du forbedre lyden imho...

Link to comment
Share on other sites

For å få litt ting ut av diskusjonen..

denne gitaren var et impulskjøp like etter jeg begynte å spille, den var pen å se på, nå henger den bare på veggen uten å bli brukt.

så ja, jeg skal kjøpe meg ny(e), men jeg vil jo fikse den så jeg iallefall kan bruke den, kjedelig at den bare henger der

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.