Web Analytics
Jump to content

mortenw

Medlem
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

About mortenw

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Elverum

mortenw's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Mårn gubben Var vel på tide å bli en del av menigheta ja...
 2. Den er helt super for mitt bruk! Har A/B-testa den opp mot en gammel EHX Deluxe Memory Man jeg har, og den står ikke noe tilbake for den. Dessuten tar den mindre plass, går på "vanlig strøm" (9v), og har til og med expression out. Gled deg! (Men: Tror Memory TOY er litt mer jalla...)
 3. Ajajaj... Neste gang de vil kaste noen gamle Telrad-greier må du prate dem ut av det!
 4. Stemmer! En (av to) Gibson ES 137 ut - ny amp inn! Veldig fornøyd med det nye brettet også. Red Witch-sakene er virkelig bra - anbefales! :-)
 5. Tar du sjansen på å sende tapene (eller levere dem manuelt), så finnes det i hvert fall flere muligheter i Oslo. Men det vet du vel sikkert.
 6. Det er ikke umulig, nei... Takk skal du ha!
 7. He he, vifta hans er tøff! Går vel utelukkende i Gibbos, ja... Den Les Paul Studio'en er favoritten hans. Moddet ganske heftig, da. I amper går det i Ampeg, Vox, Fender og Mesa (i hvert fall sist gang jeg var innom ham). Dessuten har han et arsenal av gamle tape-echoer. Flere Echoplex, Binson, Korg, Space Echo, pluss (flere) pedalbrett fra h****** Muligens verdens triveligste mann! Studioet hans anbefales på det varmeste. Han tracker på 2-toms tape, 24 inn. Edits og miks i Pro Tools. Har vært der på et par sessions over lengre tid, og han er like flink hver gang.
 8. Ja!! Live in Japan, f.eks... Klasse over alt han gjør!
 9. Aldri prøvd kalk... Men har du prøvd Ibanez-plektrene med sandpapir på? De sitter godt i labben. Ellers så kan man jo kjøpe en gulvvifte, hvis det blir veldig varmt. Hvis man har langt hår også, får man vindtunneleffekten på kjøpet. He he. Harry? Neida.
 10. Hepp! Var den jeg mente, ja. Bygger vel opp rundt en snau centimeter, gjør den ikke? Kommer så klart an på hvor svære gummiknotter man har med å gjøre. Går an å legge dobbelt også! Men med den meterprisen er det ikke billig...
 11. For å stemme helt ned i A# burde du fortrinnsvis ha rimelig tjukke strenger, hvis du vil ha en noenlunde intonert gitar. Om ikke baritonstrenger, så i hvert fall noe sånt som EB Not even slinky. Tykkelser: 12, 16, 24 (ikke omspunnet), 32, 44, 56. Du kan bruke tynnere strenger, men intoneringen vil ofte være et tilbakevendende problem.
 12. Hans Bjørnebo, Asker. Bor i Trettestykket (sjekk gulesider.no). Han er virkelig bra, og rimelig. Liten kjøretur ut av byen, bare.
 13. Her lukter det strat lang vei... Lykke til!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.