Web Analytics
Jump to content

Trenger et headset


GummiTZ
 Share

Recommended Posts

Headsettet jeg har hatt frem til nå presterte å knekke i filler på bandøving denne uka (vi øver med alt D.I.), så nå har jeg behov for et nytt et. Tar derfor gjerne imot tips dersom noen har erfaring med noen modeller som passer:

Bør være fullstendig utenpåliggende (store klokker som går rundt ørebrusken) med en del lyddemping og lukket design, slik at minst mulig lyd slipper inn/ut. Bør helst ha ca 2 meter kabel eller mer, og stor jack (eller liten jack med adapter).

Har til nå hatt "Extreme Isolation EX-29" som jeg har vært veldig fornøyd med, men har ikke tenkt å kjøpe dem igjen siden driten KNAKK! At headsettet tåler litt er derfor også å foretrekke... :)

Link to comment
Share on other sites

Pris?

Ah, hvordan kunne jeg glemme det... Jeg vil slippe litt billig unna denne gangen...under tusingen hadde vært fint... :)

EDIT: Leser test av Beyer-settet (DT770 Pro). Selv om det koster skjorta virker det ihvertfall veldig imponerende... :P

Edited by GummiTZ
Link to comment
Share on other sites

Vel, hvis du vil investere i et kvalitet headset som varer, vil jeg anbefale BOSE Quet Comfort 3 Acoustic Noise Cancelling. Den sperrer lyden ute samtidig som den er veldig komfortabel. Hvis du ønsker å ha noe som går rundt ørene og ikke ligger oppå kan du kjøpe 2'eren.

Dette headsettet er litt dyrt i Norge da (3500,-) men hvis du importerer det fra utlandet betaler du ca bare 2500,-

Og dette headsettet er en drøm å bruke når det er litt lyd rundt deg som på fly, buss osv.. eller i studio!

http://www.bose.no/EU/en/home-entertainmen...s/qc3/index.jsp

Link to comment
Share on other sites

Bruker både BD 770 og 990 selv og er veldig fornøyd med hvor komfortable de er til studiobruk. De er relativt nøyaktige, men grunnen til at jeg kjøpte dem var hovedsaklig at de skal være komfortable ved lange mikse-sessions uten monitorer...

Til all annen bruk (ipod, laptop-lytting, filmbruk etc) blir de veldig klønete, men de er detaljerte og fine, og absolutt verdt pengene.

Skal du under 1000kr er Roland RH200S overaskende fine til studiobruk...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.