Web Analytics
Jump to content

Trenger et headset


GummiTZ

Recommended Posts

Headsettet jeg har hatt frem til nå presterte å knekke i filler på bandøving denne uka (vi øver med alt D.I.), så nå har jeg behov for et nytt et. Tar derfor gjerne imot tips dersom noen har erfaring med noen modeller som passer:

Bør være fullstendig utenpåliggende (store klokker som går rundt ørebrusken) med en del lyddemping og lukket design, slik at minst mulig lyd slipper inn/ut. Bør helst ha ca 2 meter kabel eller mer, og stor jack (eller liten jack med adapter).

Har til nå hatt "Extreme Isolation EX-29" som jeg har vært veldig fornøyd med, men har ikke tenkt å kjøpe dem igjen siden driten KNAKK! At headsettet tåler litt er derfor også å foretrekke... :)

Link to comment
Share on other sites

Pris?

Ah, hvordan kunne jeg glemme det... Jeg vil slippe litt billig unna denne gangen...under tusingen hadde vært fint... :)

EDIT: Leser test av Beyer-settet (DT770 Pro). Selv om det koster skjorta virker det ihvertfall veldig imponerende... :P

Edited by GummiTZ
Link to comment
Share on other sites

Vel, hvis du vil investere i et kvalitet headset som varer, vil jeg anbefale BOSE Quet Comfort 3 Acoustic Noise Cancelling. Den sperrer lyden ute samtidig som den er veldig komfortabel. Hvis du ønsker å ha noe som går rundt ørene og ikke ligger oppå kan du kjøpe 2'eren.

Dette headsettet er litt dyrt i Norge da (3500,-) men hvis du importerer det fra utlandet betaler du ca bare 2500,-

Og dette headsettet er en drøm å bruke når det er litt lyd rundt deg som på fly, buss osv.. eller i studio!

http://www.bose.no/EU/en/home-entertainmen...s/qc3/index.jsp

Link to comment
Share on other sites

Bruker både BD 770 og 990 selv og er veldig fornøyd med hvor komfortable de er til studiobruk. De er relativt nøyaktige, men grunnen til at jeg kjøpte dem var hovedsaklig at de skal være komfortable ved lange mikse-sessions uten monitorer...

Til all annen bruk (ipod, laptop-lytting, filmbruk etc) blir de veldig klønete, men de er detaljerte og fine, og absolutt verdt pengene.

Skal du under 1000kr er Roland RH200S overaskende fine til studiobruk...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.