Web Analytics
Jump to content

Satyricon på Topp 20 -- morsomt intervju på VGTV


HvitRavn

Recommended Posts

Det var Frost og det var vel noe øreplugger (for lyd) tenker jeg. Enda morsommere når den tåpelige journalisten spør Satyr om hvilke andre band de gleder seg til å se; "øøh....Øystein Greni er en flink gitarist...øøh..." - de gledet seg sikekrt til Tone Damli Åberge, men turte ikke si det.

:lol:

Edited by Blooze
Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke noen «det gamle er best»-person, men i dette tilfellet er det jo sant! Den midtempo-rock&roll-blackmetalen de har gitt ut i det siste er jævla kjedelig! Få inn noen skikkelig ekstreme partier igjen, og la Frost få spille noe annet enn rockeverksted-beats! :P

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Sånn som utviklingen har vært på de tre siste skivene, så er det vel like greit. Makan til makkverk.

Rebel Extravaganza!!! :wub:

Liker også den best, så Volcano spesielt det med Anja Garbarek... Er veldig fan av "Blessed from below". Synes de har henta seg litt inn på sisteskiva, men det er ganske annerledes ann Rebel Extravaganza, det er klart. Den har mye mer motstand, og tåler å bli hørt på flere ganger så vel som at den holder seg godt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.