Web Analytics
Jump to content

Slashlyd


Steinern
 Share

Recommended Posts

Kjøp en Gibson Les Paul!

Eller bytt pickups. Slash bruker vel Seymore Duncan alnicoII eller noe sånt. I min LesPaul står det burstbucker pro's ,og det var nesten instant Slashlyd når jeg plugga inn i Marshallen, bortsett fra mer gain, noe som jeg forsåvidt liker godt. Eller så kan du jo kjøpe Slash sin signaturmodell, den koster bare litt over 40 laken...Ellers bruker Slash en Marshall 6100, tror jeg, det var en jubileumsmodell, og de selges for ganske mye penger her til lands.

Link to comment
Share on other sites

Uff da.. Tror du det er mulig å få med humbuckere isteden på musikkbutikken? Er ikke så veldig glad i utseendet på P90 mikkene heller jeg...

Eller hva syns dere er best; P90 eller humbuckerne som er på andre Epiphoner?

Link to comment
Share on other sites

Goldtop'en kommer som standard med P90's såvidt jeg vet. Er nok mulig å få butikken til å montere humbuckere, men dette vil trolig bli urettferdig dyrt. Tror at man må frese ut større plass i gitaren for å få plass til humbuckere, men er ikke helt sikker.

Sikkert noen andre her som kan komme med en kommentar om det..

Link to comment
Share on other sites

P90 er like stor som en humbucker, så det burde ikke være noe problem å få folka på butikken å stappe et par Duncan AlnicoII oppi der...Men du kan jo vurdere noe annet enn en goldtop. Jeg vet ikke helt hvordan EpiphonePUP'ene er i forhold til gibson eller duncan, men jeg vil tro det er en grunn til at de dyrere Epiphonene og signaturmodellene deres bruker gibson eller andre merker mikrofoner...

Link to comment
Share on other sites

Problemet vil vel være å tilpasse plekterbrettet samt sett på nye humbucker ringer (de greine rundt). frese ut noe tre jeg. Soapbar'ene er jo smalere av de jeg kan se på bildene. Humbuckeren har jo festene sine under ringen på to sider.

jaja..syns du burde spørre i butikken Goth Explorer.

Link to comment
Share on other sites

Skal gjøre det på mandag! Nå er det bare å håpe på å få solgt gothen! Eneste problemet da er nicket mitt :wink:

Sandman: Men jeg har lyst på en Goldtop, og jeg er ikke så proff at jeg trenger det beste foreløpig!

Men takk for hjelpen!

Link to comment
Share on other sites

Vil du kjøpe min dunlop jimi hendrix jh-1 wah? Selges pga. forsterkerkjøp :P 900 kr ??? :)

900 kr? Ere det en god pris? Er ikke inni wahwah'er jeg... :wink:

Har veeeldig lyst på en wahwah! Er det noe skurring? Hvilken stand er den i? Lyst til å gå ned litt i pris? :wink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.