Web Analytics
Jump to content

Nye pickups


andbac2

Recommended Posts

Hei!

Har sett meg lei de dårlige og bråkete singlecoilene på minfender stratocaster classic mexican http://www.music123.com/Fender--70s-Strato...er-i44626.music, så jeg lurte på om dere har noen å anbefale?

Har sett tenkt litt Fender Texas Specials, men er ikke sikekr.Spiller alt fra pop til metall. Ønsker ikke å betale stort mer enn 3000 for 3 nye pickups

Mvh

Andreas

Link to comment
Share on other sites

hehe..skjønte egentlig det ;-)

Personlig så anbefaler jeg Lace Sensors, men de gir igrunn en ganske så moderne lyd.

Ellers så bruker Andy Timmons noe som heter DiMarzio Cruisers, men det er vel stacked humbucker tror jeg, så det er kanskje ikke det du er ute etter. De låter ihvertfall fett.

Link to comment
Share on other sites

Ja, kan starte med amp'en min da. Har en Mesa Boogie Single Rectifier og har en v-amp 2. Synes Joe Satriani har veldig mye bra og Kirk Hammett (Metallica) . Er egentlig litt vanskelig å si, har mange favoritter men det var noen av dem. Ønsker pickuper som har god cleanlyd, men med hovedvekt på rock/metall.

Link to comment
Share on other sites

Det virker som om du egentlig burde hatt en gitar med humbuckere.

En ide hadde vært å sjekk under plekterbrettet ditt om du har palss til en Humbucker i bridge posisjon. Har du det, da kan du bytte plekterbrett og sette en humbucker der.

Link to comment
Share on other sites

Plass har han nok, men han må kjøpe nytt plekterbrett, og få frest ut rom til en HB i kroppen, men det er egentlig ikke noe stress.

Har forresten en Tom Anderson H3 humbucker på stratten min, og det lyder kanon, veldig allsidig sammen med Noiselessene

Link to comment
Share on other sites

Plass har han nok' date=' men han må kjøpe nytt plekterbrett, og få frest ut rom til en HB i kroppen, men det er egentlig ikke noe stress.

[/quote']

Det jeg mente med plass var faktisk om det var ferdigfrest plass til HB. Min mexicostrat har nemlig det, og jeg trodde kanskje de fleste Mex stratter var det. ;-)

Link to comment
Share on other sites

Da er det bare å frese ut plass. Skulle ikke koste så aaaltfor mye, og det er strengt tatt noe kanskje en nevenyttig far eller bestefar kan gjøre?

Eller for å være poltisk korrekt: noe en mor eller mormor kan gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.