Web Analytics
Jump to content

andbac2

Medlem
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

About andbac2

Profile Information

 • Location
  Moss
 • Interests
  Musikk, hva ellers?

andbac2's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. ok, takker for tipset! noen andre som har noe å kommentere? fyr løs!
 2. Heisann og god sommer til dere alle! Det er med tungt hjerte at jeg må gå til det skrittet å selge utstyret mitt, men skal studere og trenger sårt penger. Jeg lurer altså på hvor mye en kan ta for dette: Mesa Boogie Single Rectifier Solohead 50w fra 2000. Jeg kjøpte den av en kar som hadde hatt den i 4 år, og han hevdet hardnakket at den kun var brukt som øvings amp. Ser så godt som ny ut. Marshall 4x12 1960A Vintage vinklet kabinett, kjøpt brukt fra musikkforretning og kabinettet er fra 2002. Fremstår som brukt og er benyttet til noen gig'er. Fender Mexican Classic Stratocaster kjøpte jeg ny i 2002, minimalt brukt, byttet pickups Seymour Duncan SJBJ (dobbel coil) i bridg'en betalte i 2004 1600 for den og 2 stk. Seymour Duncan Alnico II Pro til 1150 pr. stk. Ble intonert i fjor og gitarbag følger med. Behringer V-Amp 2 kjøpt i 2002 for 1995.- og er også minimalt brukt. Hvor mye tror du jeg kan få for hver av disse artiklene? Og hvor bør jeg avertere de for å få en god pris? Mvh, Andreas Bachke
 3. o'nothing? Skal spille "for you" på konsert om et par uker.. Ingen som har den eller har lyst til å tabbe den for meg? Vær så snill? Tar selvfølgelig imot alle andre kurt tabs også!
 4. Hei! Lett litt på nettet, men uten resultat... Er det noen som har tabbet/har tabs til kurt nilsens a part of me og fenrik lane?
 5. Angående forsterkere sier jeg bare Mesa Boogie... Har ikke sett mange butikker, hvis i det hele tatt jeg har sett noen, i norge som har dette merket.
 6. Er litt hypp på den selv også... Ingen som har den fjerneste anelse??
 7. kjøp mic'ene dine i utlandet, f.eks fra music123.com... gjorde det selv, kjøpte 3 seymore duncan mic'er. sparte veldig mye
 8. Amazing Slow Downer er et meget bra slikt program. Eneste jeg benytter... Det fins vel også en plugin til winamp som gjør slikt
 9. vet, det er så sinnsyk bra sang! håper det er noen som har tabben!
 10. Må bare spørre om en ting før jeg kjøper meg nye pickups... Snakket med en fyr og han anbefalte meg på det sterkeste Seymour Duncan SHR1 Hot Rails. Noen som har erfaringer med denne typen pickup?
 11. Noen som har peiling på hvordan pickupen til Yngwie Malmsteen DiMarzio YJM er?
 12. takker og bukker for svaret ditt gnome! Klarnet opp veldig mye i den diffuse pickup verdenen min Takk igjen!
 13. Er det noen som kan si meg hvilke pickups du ville valgt da? (Har konsert snart, så trenger de fort... hehe) Som sagt har jeg tenkt på texas specials, noen erfaringer?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.