Web Analytics
Jump to content

Queensrÿche!


Jonathan
 Share

Recommended Posts

noen andre som digger dette bandet?

Geoff Tate må jo være en av de beste vokalistene man kan finne i metal.

Opertaion: Mindcrime, empire, demoen, alt det gamle er siiiiiiiiiiinsykt bra

m/:twisted:m/

Link to comment
Share on other sites

nei det er ikke det jeg mener. De er jo flinke, men til tider synes jeg soloene dems blir litt kjedelige å like, er liksom litt for mye blues skalaen. Men de har jo sine stunder, mange tøffe riff :D

Link to comment
Share on other sites

hva [sensurert] betyr det? og åssen uttales det?

Du vet det tyske ordet "reich"? Tenk "Queens-reich".

Ah yes... "kj" (eller på tysk "ch") - lyden som få nordmenn ennå kan uttale.

Skal vi gå og skjøpe billetter til skjinoen? :roll:

Grøss... :?

Link to comment
Share on other sites

Angående Queensrÿche: Stor fan. Ikke ekstremt begeistret for gitaristene (bør droppe soloer), men Geoff Tate er helt konge. Alderdommen har for lengst satt inn -mannen er over 50, tar jeg ikke feil-, så noe av det høyeste register går ut, men han er fremdeles en solid vokalist, ingen tvil.

Operation: Mindcrime er sinnsykt fet...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.