Web Analytics
Jump to content

Boss sd1


fuzztrex
 Share

Recommended Posts

Hvorfor har jeg brukt tusenvis av kroner på t-rex'er, modda ts9'ere, modda sd1 osv når den billigste av de alle, sd1, låter så knall. Den melker overtoner og sustain ut av straten, er åpen og fin (ikke så midrangy og mørk som ts9), den kutter bedre i mixen osv.

Boss sd1 og maxon OD808 blir ståemde i brettet en stund, ja.

Link to comment
Share on other sites

Har også hatt mye forskjellig, men pr. i dag er SD-1 en stayer, og ja, den egner seg definitivt som overdrive. Ved siden av BD-2 den beste Boss-pedalen vil jeg si. (har begge på brettet. )

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

:D

Anbefales denne som overdrive-pedal? Ibanez RG med ToneZone og Air Norton, Epiphone Les Paul Standard (stock) og snart Peavey Valveking 112! Vil ha tight og beefy lyd. Dette mekker SD-1, ikkesant?

Ja, den er en overdrive. Om du vil like den, vet jeg jo ikke.

Jeg har t-rex alberta (fin), t-rex mudhoney (fin), keeley ts mod plus (nja, tja), ts9 analog brown mod (ok), rat 2 (scofield og plenty fuzz) , boss od3 (fin), franklin modda sd1 (ok), maxon od808 (super)

Link to comment
Share on other sites

Har også hatt mye forskjellig, men pr. i dag er DS1 en stayer, og ja, den egner seg definitivt som overdrive. Ved siden av BD2 den beste Boss-pedalen vil jeg si. (har begge på brettet. )

Tjaa. delvis enig.

Har prøvd å bruke DS-1 som boost. Det funka litt, men likevell så ble lyden veldig rar imo. Utight, litt skurring og ikke nok trykk.

Foretrekker overdrive forran DS-1.

Link to comment
Share on other sites

den egner seg definitivt som overdrive

Tror ikke han hadde sagt det om han mente SD-1 :P

Btw. Syns ikke DS-1 låter s grøt.

det er vell ikke meningen å spille hight-gain med en slik. Mer klassisk rock/metal-vreng. Til det syns jeg det er en grei pedal til penga.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Blir forvirra, jeg. Trådstarter snakker om SD-1, Audun snakker om DS-1. Er vi enige da?

Ehh sorry der, jeg mente SD-1... Ikke alltid like enkelt å unngå typos når man skriver på phone'en. :blush:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har både sd-1 og ds-1. Hvisk jeg kunne ville jeg ha byttet ut ds-1'en med en sd-1 til. Den lÃ¥ter fett bÃ¥de med lite og mye gain. Kanksje boss burde lage to-kanals sd-1.. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.