Web Analytics
Jump to content

Boss sd1


fuzztrex
 Share

Recommended Posts

Hvorfor har jeg brukt tusenvis av kroner på t-rex'er, modda ts9'ere, modda sd1 osv når den billigste av de alle, sd1, låter så knall. Den melker overtoner og sustain ut av straten, er åpen og fin (ikke så midrangy og mørk som ts9), den kutter bedre i mixen osv.

Boss sd1 og maxon OD808 blir ståemde i brettet en stund, ja.

Link to comment
Share on other sites

Har også hatt mye forskjellig, men pr. i dag er SD-1 en stayer, og ja, den egner seg definitivt som overdrive. Ved siden av BD-2 den beste Boss-pedalen vil jeg si. (har begge på brettet. )

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

:D

Anbefales denne som overdrive-pedal? Ibanez RG med ToneZone og Air Norton, Epiphone Les Paul Standard (stock) og snart Peavey Valveking 112! Vil ha tight og beefy lyd. Dette mekker SD-1, ikkesant?

Ja, den er en overdrive. Om du vil like den, vet jeg jo ikke.

Jeg har t-rex alberta (fin), t-rex mudhoney (fin), keeley ts mod plus (nja, tja), ts9 analog brown mod (ok), rat 2 (scofield og plenty fuzz) , boss od3 (fin), franklin modda sd1 (ok), maxon od808 (super)

Link to comment
Share on other sites

Har også hatt mye forskjellig, men pr. i dag er DS1 en stayer, og ja, den egner seg definitivt som overdrive. Ved siden av BD2 den beste Boss-pedalen vil jeg si. (har begge på brettet. )

Tjaa. delvis enig.

Har prøvd å bruke DS-1 som boost. Det funka litt, men likevell så ble lyden veldig rar imo. Utight, litt skurring og ikke nok trykk.

Foretrekker overdrive forran DS-1.

Link to comment
Share on other sites

den egner seg definitivt som overdrive

Tror ikke han hadde sagt det om han mente SD-1 :P

Btw. Syns ikke DS-1 låter s grøt.

det er vell ikke meningen å spille hight-gain med en slik. Mer klassisk rock/metal-vreng. Til det syns jeg det er en grei pedal til penga.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Blir forvirra, jeg. Trådstarter snakker om SD-1, Audun snakker om DS-1. Er vi enige da?

Ehh sorry der, jeg mente SD-1... Ikke alltid like enkelt å unngå typos når man skriver på phone'en. :blush:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har både sd-1 og ds-1. Hvisk jeg kunne ville jeg ha byttet ut ds-1'en med en sd-1 til. Den lÃ¥ter fett bÃ¥de med lite og mye gain. Kanksje boss burde lage to-kanals sd-1.. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.