Web Analytics
Jump to content

Boss sd1


fuzztrex

Recommended Posts

Hvorfor har jeg brukt tusenvis av kroner på t-rex'er, modda ts9'ere, modda sd1 osv når den billigste av de alle, sd1, låter så knall. Den melker overtoner og sustain ut av straten, er åpen og fin (ikke så midrangy og mørk som ts9), den kutter bedre i mixen osv.

Boss sd1 og maxon OD808 blir ståemde i brettet en stund, ja.

Link to comment
Share on other sites

Har også hatt mye forskjellig, men pr. i dag er SD-1 en stayer, og ja, den egner seg definitivt som overdrive. Ved siden av BD-2 den beste Boss-pedalen vil jeg si. (har begge på brettet. )

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

:D

Anbefales denne som overdrive-pedal? Ibanez RG med ToneZone og Air Norton, Epiphone Les Paul Standard (stock) og snart Peavey Valveking 112! Vil ha tight og beefy lyd. Dette mekker SD-1, ikkesant?

Ja, den er en overdrive. Om du vil like den, vet jeg jo ikke.

Jeg har t-rex alberta (fin), t-rex mudhoney (fin), keeley ts mod plus (nja, tja), ts9 analog brown mod (ok), rat 2 (scofield og plenty fuzz) , boss od3 (fin), franklin modda sd1 (ok), maxon od808 (super)

Link to comment
Share on other sites

Har også hatt mye forskjellig, men pr. i dag er DS1 en stayer, og ja, den egner seg definitivt som overdrive. Ved siden av BD2 den beste Boss-pedalen vil jeg si. (har begge på brettet. )

Tjaa. delvis enig.

Har prøvd å bruke DS-1 som boost. Det funka litt, men likevell så ble lyden veldig rar imo. Utight, litt skurring og ikke nok trykk.

Foretrekker overdrive forran DS-1.

Link to comment
Share on other sites

den egner seg definitivt som overdrive

Tror ikke han hadde sagt det om han mente SD-1 :P

Btw. Syns ikke DS-1 låter s grøt.

det er vell ikke meningen å spille hight-gain med en slik. Mer klassisk rock/metal-vreng. Til det syns jeg det er en grei pedal til penga.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Blir forvirra, jeg. Trådstarter snakker om SD-1, Audun snakker om DS-1. Er vi enige da?

Ehh sorry der, jeg mente SD-1... Ikke alltid like enkelt å unngå typos når man skriver på phone'en. :blush:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har både sd-1 og ds-1. Hvisk jeg kunne ville jeg ha byttet ut ds-1'en med en sd-1 til. Den lÃ¥ter fett bÃ¥de med lite og mye gain. Kanksje boss burde lage to-kanals sd-1.. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.