Web Analytics
Jump to content

Michael Angelo


Coff
 Share

Recommended Posts

En av de mindre smakfulle shredderne, Mike Batio har en fantastisk teknikk, men har null peiling på det å lage god musikk. Dessuten blir gitarspillet hans altfor teknisk og robot-aktig i lengden, men det er jo gøy å se på. :D

Link to comment
Share on other sites

Yngtchie's moderator-parodi: "Nei nei, dette har vi da diskutert før *henviser til to år gammel tråd*. Tror nok vi må stenge denne før folk faktisk får lov til å si sin mening. STENGT."

Link to comment
Share on other sites

Har instruksjonsvideoen til angelo. Endel bra der, men det handler jo kun om hvordan man skal spille fort. Lite givende ellers. Men er med et klipp som er filmet i nyere tid, der han spiller noe og forteller litt om ting folk har spurt om rundt videoen. Der spiller han mye mer smakfullt, og jeg tror han må ha oppdaget røramper eller noe, siden det ikke låter vepsebol av gitaren.

Ellers har jeg ikke hørt noe av musikken han har laget, så skal ikke uttale meg om den. Kan ikke dømme noens skrivekapasitet ut ifra en instruksjonsvideo som handler om teknikk..

Link to comment
Share on other sites

Musikken er veldig teknikk-basert, det blir fort kjedelig å høre på. Men han er en veldig flink lærer, han kan teori bedre enn de fleste. Jeg har faktisk hørt han spille en sakte, smakfull blues-låt, så de som vil argumentere med at han ikke kan spille sakte og smakfullt, de må finne noe annet å klage på.

Etter hva jeg har hørt, så er visst den siste instruksjons-DVDen hans, Speed Lives, veldig bra for å forbedre teknikk og fart.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Speed Lives (kastet den bare i handlekurven, og det angrer jeg ikke på) og jeg kan gå god for at den hjelper i teknikk og feel der han deler opp No Boundaries..

(fra MetalMethod:)

In Speed Lives, Michael breaks the song "No Boundaries" (the intro solo from Speed Kills) into 27 parts. He first explains each section then plays the part at normal speed, slow fretting hand, slow picking hand, and ends with the animated tab at slow speed.

The great thing about the song "No Boundaries" is that it's a combination of every rock style imaginable from blues and classic rock to neo classical shred arpeggios. Once you've mastered this one, you've completely mastered electric guitar.

Takk for meg

Link to comment
Share on other sites

Er ikke folka snart lei av Speed Kills?? :-P

For lenge siden, men det er jo den videoen som er lettest å få tak i. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.