Web Analytics
Jump to content

Deep Purple


Toften
 Share

Recommended Posts

Tenkte at med kunne ha ein tråd om Deep Purple, siden det er så mangen så har starta forskjellige tråder om foskjellige band, så eg følte eg måtte ha ein tråd der eg kunne delta litt.

Så denne tråden er for folk som høyrar og liker Deep Purple, og som har utforska dei litt meir enn bare "Smoke on the water".

Fekk nettopp lysten igjen for Deep Purple etter å ha sett litt Deep Purple på YouTube, og etter at eg tok fram Fireball-plata, og høyrte igjennom albumet (der sanger som Fireball, No No No og Demons Eye utmerka seg). Dette førte til at eg straks kjøpte Machine Head-plata (som er ei fantastisk plate).

Etter ein del lytting så har eg oppdaga kos gode musikarar faktisk dette bandet var (då spesielt MK2), Jon Lord er bare fantastisk på organ (kanskje ein av rockehistoriens største), Ritchie Blackmoore har inspirert meg noko vanvittig i det sista på gitaren (han har også teknikk, for å sei det slik), Ian Gillan har ein heilt enorm stemme (han er på lik linje med Robert Plant, Paul Rodgers, Gregg Allman og Ronnie Van Zant i mi bok), Ian Paice er historiskt god på trommer (He's like a real heavy Ringo. He's just so good on the drums, but doesn't want to make a big deal about it." som Steve Morse sa det) og til slutt Roger Glover som er genial på bass (dette er då MK2, som er yndlings line-up'en min til Deep Purple).

Slepp laus det du har om Deep Purple!

Link to comment
Share on other sites

Viktig å ikke glemme at det er Roger Glover som produserte skivene til MkII. Ellers helt enig i at Deep Purple MkII er et suverent band, og at cd'ene: In Rock, Fireball, Machine Head, Who do we think we are og Made in Japan bør befinne seg i enhver samling hos noen med interesse for litt tyngre musikk.

Link to comment
Share on other sites

Er helt enig i alt som er skrevet ovenfor,jeg elsker mkII Deep Purple,men Jeg Digger Stormbringer og Burn platene,med Coverdale og Hughes.I mine øyne har rocken Aldri hatt to vokalister som har fylt hverandre ut mer enn de to!

Link to comment
Share on other sites

Er helt enig i alt som er skrevet ovenfor,jeg elsker mkII Deep Purple,men Jeg Digger Stormbringer og Burn platene,med Coverdale og Hughes.I mine øyne har rocken Aldri hatt to vokalister som har fylt hverandre ut mer enn de to!

Bra vokalister ja, men synd at de skivene er mer skokremmusikk enn skikkelig rock.

Link to comment
Share on other sites

Aner ikke noe om hvilken utgave det er av bandet. Men jeg har hørt Purpledicular og synes den er gjennomført knall. Var veldig inne i Steve Morse sin musikk på den tiden, så det hadde vel litt å si. Spesielt faller låter som Ted the mechanic, Sometimes I feel like screaming, Cascades... Egentlig alle er låter som jeg merker jeg prøver å spille på gitar. Og da er det i min bok bra. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.