Web Analytics
Jump to content

kadett87

Medlem
 • Posts

  167
 • Joined

 • Last visited

About kadett87

 • Birthday 11/12/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Mo I Rana

kadett87's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Sær musikk for meg, er Frank Zappa. Enormt mye av det han/bandet gjorde var veldig sært, men fy så bra han/de gjorde det,på alle vis!
 2. Jeg er Meget fornøyd. Jeg valgte ProRack G'n kun på grunn av at jeg vil ha mest mulig i rackformat, og minst mulig pedaler liggende, selv om man selvfølgelig kan plasere G-stringen sammen med racket. Hadde også litt penger til overs, så. Vet ikke om det er noen teknisk forskjell, da jeg ikke har satt meg inn i G-stringen.
 3. Har the morning after på vinyl, jævla fet skive! Gammel Savatage har jo mye fett,som man jo selvsagt har på vinyl. Siste ervervelsen Min er forøvrig Yngwie Malmsteen - Trilogy
 4. Kjøpte decimator prorack G i vår, og sjekket både thomann og flere sjapper i usa, men prisforskjellen ble minimal, så endte opp med å bestille gjennom godlyd. Liksågreit, så slipper man å kjøpe omformer, og det er letter om det skulle oppstå noen form for reklamasjon.
 5. Høres bra ut. Har bestilt det meste av deler nå,originalt Fender,deriblant 2 1/8" bro og 70's tunere,så skal bli morsomt å se om det passer,tror det blir en helt annen gitar om jeg får det montert og justert.
 6. Takk for et kjempemessig svar, Greener! Med tanke på stringthroughen må vel den Schalleren du nevner være mest ideell, da den kan justeres? Kan vell være greit å finne en bro med samme avstand som jeg har, mtp. det vil jeg tro. 2 1/8" blir vell 52,4 mm så det blir 1,4 mm forskjell, det bør vell gå bra med string throughen? Med andre ord; slik jeg ser det må det enten bli Schaller sin, eller Fender sin 2 1/8"
 7. Ja er avstanden mellom strengestolene jeg naturligvis har lurt på. De målene på den jeg har lurt på å kjøpe/teste mener jeg er standard hardtail strat mål, men hvor kan jeg finne stoler med andre mål evt.?
 8. Har en strat type gitar som jeg kan tenke meg å skifte ut broen på (hardtail) . Lurer da på, hvordan blir det å skifte til en bro med andre mål? Målene til den som står på fra før; Baseplate - 73mm x 36,1mm 53,8mm senter til senter mellom de ytterste strengestolene. Den jeg lurer på å bytte til har disse målene; Baseplate - 74mm x 37.5mm 56mm senter til senter mellom de ytterste strengestolene.
 9. Ja på sett og vis, men vi har ikke kommet oss i gang enda, pga. manglende tid, men det blir. Info om deg da,alder og instrument?
 10. Siden det har begynt å bli en del kjøp og salg på meg her på Gitarnorge kan det vell være greit med en feedback, så her er det bare å skrive for de som har kjøpt/solg ting av/til meg!
 11. Pent stasj! Likte den Stratten jævla godt,Henrik !
 12. Har handlet gitar av han jeg og,ingen ting negativt å si om den mannen nei!
 13. Er på utkikk etter musikere som er interisserte i å spille rock/metal. Alt av interesse! Ta kontakt på alexanderopel@hotmail.com !
 14. Ja,er klar over det,ble kanskje litt feil ordvalg der. Tenkte da på billige,dårlige licensed FR som f.eks sitter i billige jacksoner mm. og ikke Kalher,edge pro,schaller osv.
 15. Og disse funker,og holder stemminga bedre enn f.eks licensed FR?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.